Topoarele duble din Creta ale gigantilor bulverseaza istoricii oficiali ! Acestea au fost expuse la Muzeul Arheologic din Herakleion si dateaza din perioada 1700 – 1300 i.e.n. !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Desi scepticii continua sa arunce in derizoriu orice proba este adusa in vederea sustinerii acestor fiinte, tot adeptii acestor idei vor avea castig de caza.

Am scris un articol anterior despre scheletele de uriasi de pe teritoriul Romaniei, descoperite de arheologi, gasite de oameni obisnuiti, dar care au fost ascunse de ochii opiniei publice. Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/scheletele-de-uriasi-descoperite-pe-teritoriul-romaniei-dar-ascunse-de-privirile-oamenilor-de-catre-mincinosii-de-arheologi


Complexul din Valea Mortii

Dincolo de Ocean, autoritatile au asternut tacerea asupra “descoperirii secolului”, cum o denumise presa din 1947. In Desertul Colorado, in legendara Vale a Mortii, s-a descoperit un complex de 32 de pesteri ce se intind pe o suprafata de 180 de mile in care s-au gasit schelete umane ce depasesc 2,50 metri inaltime, imbracate ciudat, cu costume de piele, pantaloni bufanti, stransi la glezne si jachete lungi. Dr. Bruce Russell a fost primul cercetator care a rupt tacerea. Pe langa uriasi, s-au descoperit si ramasitele unor specii disparute, dinozauri, tigri preistorici, elefanti imperiali, expuse in nise, ca la muzeu.


Orasul subteran

Legendele indienilor Paiute vorbesc de un adevarat oras subteran locuit de uriasi, legende confirmate de un miner. In urma surparii unui tunel, a cazut intr-o sala enorma, avand in mijloc o masa rotunda de piatra, cu tronuri de piatra si cu un sistem de conducte de piatra ce pareau a fi fost pentru iluminare cu gaz. Pe pereti, a vazut sulite de aur inscriptionate. A reusit sa iasa la suprafata prin niste tunele, iar locul de iesire parea a fi un doc, cam la jumatatea muntelui. Cercetatorii au confirmat ca, in antichitate, Valea Mortii a fost sub ape.

Cimitire

Profesorul Vine Deloria, de la Universitatea din Arizona, a acuzat autoritatile ca au asternut tacerea si asupra altor situri, cum ar fi tumulele din Arizona continand schelete de uriasi si de mastodonti. Sau, de asemenea, necropola din Cincinnati, unde au fost descoperite tablite cu inscriptii, spade, stofe, tumulele din Kentucky, Tennesse si Mississippi, toate continand schelete de oameni depasind 2,50 metri si artefacte inscriptionate cu scrieri nedescifrate. La Cayuga, Niagara, se afla “Cimitirul gigantilor”, descoperit in 1880, care a avut noua schelete masurand peste 2,70 metri. Smithsonian Institute a expus din toate aceste situri cateva artefacte, motivand ca scheletele s-au prefacut in pulbere.

In cartea etiopiana Kebra Nagast, se povesteste despre uriasi care s-au nascut in urma combinarii „demonilor” sau „ingerilor cazuti”, sau in limbaj modern a reptilienilor cu hibrizii creati de ei din maimuta.

Apoi avem cartea Shahnameh despre legendara istoria a Iranului, Iran care se scrie Airan sau Aryan ce se traduce prin „arian”, celebra denumire a uriasilor atlanti blonzi cu ochii albastri, cunoscuti oficial ca si „rasa nordica”

La fel sint atestati in epopeea Ramayana, Mahabharata, care fac in special referire la uriasii de pe teritoriul Romaniei de azi. Spre exemplu Hesiod, spunea in tezele sale despre cei de la nord de Dunare ca „sint zeii divini, titanii, uriasii”.

In Romania s-au descoperit schelete de uriasi, arheologii care au cercetat aceasta problema fie au fost destituiti, fie asasinati, deci s-a pus numai bete in roate.

Eu am mai spus de atatea ori, motivul fundamental pentru care nu se vorbeste despre uriasi oficial si se ascund aceste schelete enorme care unele depasesc imaginatia la cat de mari sint, este pentru ca arata ca evolutionismul lui Darwin este fals.

Sa nu intelegeti ca voi crede in Creationism, alta prostie religioasa in cazul acesta, in care din Adam si Eva, care a avut doi baieti pe Cain si Abel s-au nascut trei rase distincte, adica prin INCEST. Cei care sustin creationismul sint deobicei inculti si nu cunosc boaba de genetica, caci genetica sustine ca incestul repetat duce la degenerarea rasei pana la extinctia sa.

De ce e fals evolutionismul?

El nu e fals ca fundament, ca enunt, EL ESTE FALS DOAR IN CAZUL SPECIEI UMANE SI ATAT, pentru ca specia umana nu putea sa evolueze in doar 1,8 milioane de ani, atat de brusc, cand un biolog de seama lui THomas Huxley declara ca pentru a aparea modificari genetice este nevoie de 10 milioane de ani, iar ca o fiinta neinteligenta sa evolueze intr-una inteligenta fara interventie artificiala asupra speciei, este nevoie de o perioada de aproximativ 60 de milioane de ani. Deci probabil ca ar mai fi durat in cazul maimutelor vreo 58 de milioane de ani, asta daca nu ar fi fost Reptilienii Anunnaki prezentati in tablitele sumeriene care sa faca acele combinatii genetice pentru a crea o rasa de sclavi, dupa cum spune si Zeul Enlil in tablitele sumeriene.

Rasa alba diferita de toate rasele de pe Pamant!

Nu este o afirmatie de sorginte hitlerista, caci nu o consider superioara, ci este vorba despre o demonstratie stiintifica realizata acum 12 ani cand s-a observat ca oamenii rasei albe daca sint introdusi in recipiente si privati de orice perceptie senzoriala perioade lungi de timp, atunci ritmul lor circadian intra pe o frecventa de 1 ora si 24 minute, perioada ce corespunde rotatiei planetei Marte in jurul axei sale, deci nu are rezonanta cu planeta Pamant ci cu Marte.

De exemplu, platoul Gizeh avea denumirea de El-Kahira, care se traduce prin „Marte”, fiind de fapt un substantin arab, apoi avem in Iran, regii Mar, care au legatura cu Marte. Avem apoi Idele lui Mart(i)e. Deci se observa clar si alte structuri megalitice orientate catre planeta Marte, ca sa nu mai amintesc de zona Cydoniei de pe Marte, in care din greseala cei de la NASA au facut poze la niste piramide.

Inainte de aceste poze, despre piramidele de pe Marte, vorbea si militarul implicat in cadrul experimentului de calatorie in timp de la Philadelphia si apoi de la Montauk, Al Bielek in cartea „Piramidele Montauk”.

Mai multe informatii aici:

1. http://www.fara-secrete.ro/scheletele-de-uriasi-descoperite-pe-teritoriul-romaniei-dar-ascunse-de-privirile-oamenilor-de-catre-mincinosii-de-arheologi.

2. http://www.fara-secrete.ro/schelete-ale-uriasilor-atlanti-descoperite-pe-planeta-dar-ascunse-de-ochii-oamenilor-de-catre-arheologi.

3. http://www.fara-secrete.ro/teoria-evolutionismului-lui-darwin-este-falsa-constructiile-megalitice-scheletele-de-uriasi-si-textele-antice-de-pe-aceasta-planeta-demonstreaza-asta.

Pana aici am prezentat o serie de descoperiri care ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru cei care inca mai cred ca pot prosti oamenii la nesfarsit. Muzeul Arheologic din Herakleion contine nenumarate artefacte cretane vechi, printre care si topoare duble, gigantice. Oare ce inaltime aveau cei care le foloseau ?

Toporul dublu era in Creta un instrument de sacrificare a taurului sacru, si a devenit principalul simbol religios la cretani. Numele minoic pentru toporul dublu este „labrys”, astfel cuvantul labirint poate avea interpretarea de „casa toporului dublu”. Topoarele acestea dateaza din perioada 1700 – 1300 i.e.n.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...