Tot ce numim noi materie este, de fapt, o formă de energie cu densitate foarte mare care ne dă impresia că este materie

Distribuie!

„Filosofiile asiatice au experimentat tehnici care duc fiinţa umană către a înţelege şi a simţi că face parte din Univers, fiind copilul acestuia. În momentele aplicării acestor tehnici se poate ajunge la atingerea stării extatice de conştiinţa cosmică.

Cu gândul că s-ar putea îmbunătăţi, chiar nesemnificativ, raportul dintre „taberele” Binelui şi Răului, în favoarea Binelui, vă prezint, în continuare, o formă de meditaţie. Pe cei care o vor experimenta, îi va ajuta să-şi schimbe modul de privire a vieţii şi îşi vor îmbunătăţi starea de sănătate sau, dacă deja o au, o vor putea păstra mai uşor.


Această metodă de meditaţie ajută la conştientizarea faptului că omul este parte integrantă a Universului. Vibraţiile existente în noi sunt, în mod normal, în rezonanţă cu vibraţiile acestuia. Gândurile, vorbele şi faptele noastre sunt cele care ne menţin în această rezonanţă sau ne fac să fim decalaţi de frecvenţele Universului, perturbându-ne sănătatea.

Tot ce numim noi materie este, de fapt, o formă de energie cu densitate foarte mare care ne dă impresia că este materie. Această energie joasă este dublată de un alt tip de energie înaltă, care o alimentează pe prima pentru menţinerea legăturilor structurale. Deci, corpul fizic este dublat de un altul energetic, eteric.”


Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/spre-constiinta-cosmica-549059.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...