Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex

by “Totul a început cu un „NU” și s-a sfârșit 2 săptămâni mai târziu, când a fost concediată pentru că e „homofobă”, „rasistă” și pune în pericol „copiii homosexuali”. Bun venit în Occident! O tânără creștină de 18 ani din Canberra, capitala federală a Australiei, a fost concediatădupă ce a postat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Totul a început cu un „NU” și s-a sfârșit 2 săptămâni mai târziu, când a fost concediată pentru că e „homofobă”, „rasistă” și pune în pericol „copiii homosexuali”. Bun venit în Occident!

O tânără creștină de 18 ani din Canberra, capitala federală a Australiei, a fost concediatădupă ce a postat pe FaceBook un mesaj publicitar la coaliția „It’s OK to vote No” („E în regulă să votezi NU”) care se opune legalizării „căsătoriei” între persoane de același sex în Australia la referendumul ce are loc în această perioadă.


În august, Madeline a făcut cunoscut că va vota contra legalizării „căsătoriei” între persoane de același sex în plebiscitul național. Mai exact, și-a adăugat la imaginea de profil FB filtrul Coaliției pentru Căsătorie cu mesajul ‘It’s OK to vote No’.

După câteva zile angajatoarea i-a comunicat printr-un mesaj pe chat-ul Facebook că este concediată întrucât are „puncte de vedere homofobe care sunt dăunătoare pentru afacere dacă sunt făcute publice”.


Mai jos mesajul din partea angajatoarei către angajată:

La data concedierii, filtrul expirase de mult și nu mai era activ.

Atât Madeline cât și angajatoarea sa, Madlin Sims, pretind că au acționat „moral”.

„Nu mă tem să îmi afirm credințele și să fiu creștină”, a spus Madeline pentru presă. „A fost ceva peste care nu am putut trece, moral”, a fost replica angajatoarei.

Madeline lucra de puțin timp pentru Capital Kids Parties, o firmă care organiza petreceri pentru copii.

Citește și: „Familia” întemeiată pe cuplurile unisex – între nonsens și patologie socială

După ce a concediat-o, Madlin a postat următorul mesaj public, în care afirmă că „votul contra este homofobic” și „a-ți face publică dorința de a vota „NU căsătoriei între persoane de același sex” este pentru mine discurs al urii”. După care argumentează de ce opiniile creștine ale fostei angajate sunt „demonstrate prin statistici că au efecte oribile” asupra tinerilor homosexuali:

Angajatul „homofob” e acum și „rasist”

Două zile mai târziu, directoarea firmei a postat o clarificare într-un mesaj mai lung în care pe lângă „homofobie” aduce în discuție și „rasismul”:

Madlin a relatat mai târziu că a procedat astfel din preocupare pentru copiii cu care Madeline ar fi lucrat, inclusiv „copiii homosexuali” („gay children”) și „copiii cu membri de familie homosexuali”.

Madeline la rândul său consideră că nu este homofobă, întrucât are mulți prieteni homosexuali și le respectă punctele de vedere și îi iubește „ca oameni”.

A adăugat că opinia sa este întemeiată pe preocuparea față de copii – argument utilizat în campania Coaliției pentru Căsătorie.

Angajatoarea recunoaște că decizia ei a fost una „bigotă 100%” dar „este mai rău pentru mine să fiu o bigotă care luptă pentru drepturile homosexualilor decât să fiu o bigotă care le spune oamenilor că nu pot avea parte de egalitate?”

Bun venit în „1984”

Deși pare un incident minor, cazul tinerei concediate pentru aderență la valorile creștine este o ilustrare perfectă a aplicării principiului „toleranței represive” teoretizat de Herbert Marcuse, unul din fondatorii „Școlii de la Frankfurt”. Că „justițiara” n-a auzit probabil de Marcuse sau de teoriile sale nu are, credem, nicio relevanță: aceasta este definiția perfectă a uneltei oarbe, sau, așa cum îl numea Lenin, a „idiotului util”.

Citește și: Noua Eră „întunecată”. Școala de la Frankfurt și corectitudinea politică (serial)

Să ne reamintim, ca pe o concluzie, cuvintele profetice ale Arhiepiscopului Chaput, și să acționăm în consecință la referendumul care va veni în România. Altfel vom fi următorii excluși de la petrecerile pentru „copii homosexuali”.“[1]

SURSE

  1. http://www.culturavietii.ro/2017/09/22/totalitarism-cu-fata-umana-o-tanara-australiana-fost-concediata-pentru-ca-nu-este-de-acord-cu-casatoria-intre-persoane-de-acelasi-sex/
  2. Foto: culturavietii.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Proiectul LUCID - carduri biometrice și microcipuri RFID pentru supravegherea și controlul total al oamenilor
10 dovezi care arată că lumea este condusă de către Iluminați după concepte sataniste
Trump acuză New York Times că a sabotat asasinarea șefului ISIS
Raportul Chilcot confirmă că Marea Britanie a declarat război Irakului pe baza unor rapoarte mincinoase
Sud Coreenii protestează împotriva instalării scutului antirachetă american
100 de ani de la Marea Revoluție Bolsevică din Rusia! Planul Marburg: Marea Revoluție Bolsevică din Rusia a fost orchestrată și finanțată de către bancherii internaționali de pe Wall Street
Asasini cu puteri paranormale sunt folosiți de către serviciile secrete
Victorie pentru Julian Assange. Suedia a renunțat la acuzațiile de viol formulate împotriva sa. Fondatorul Wikileaks: "Nu voi uita și nu voi ierta că am fost calomniat timp de 7 ani"
În Războiul din Golf, armata SUA a luptat împotriva unor farfurii zburătoare naziste, Haunebu și Vril, aparținand unei baze naziste aflată pe teritoriul Irakului
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: "Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria"
Organizatia Mondiala a Sanatatii sperie oamenii cu "schimbarile climatice" din anul 2030 ! Aceleasi minciuni ca si "Incalzirea Globala", pentru a avea motiv sa ne dorim reducerea populatiei planetei !
Transformarea societății în care trăim: Ce s-a petrecut cu America?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro