Toți globaliștii uniți împotriva Rusiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Toti globalistii uniti impotriva Rusiei

Liderii UE au convenit saptamana trecuta ca este foarte probabil ca Rusia se afla in spatele otravirii cu agenti nervosi.


– Si zic eu, sa fie Putin atat de prost ca inainte de alegeri (care au trecut) si in situatia „incordata” cu USA si UE, cu sanctiunile economice asupra Rusiei, sa dea ordin sa fie lichidat un agent dublu expirat? Ce pericol mai putea prezenta  spionul pentru Rusia? Un spion care intre altele a fost amestecat in multe afaceri periculoase, droguri, si aveau si altii interes, probabil, sa-l lichideze. –

Raspunsul colectiv al Occidentului la presupusa otravire a agentului britanic Serghei Skripal si a fiicei sale, Yulia, putea să nu fi venit intr-un ritm atat de rapid, dar dupa cateva saptamani, este acum aici. Astazi (26 martie), SUA si Europa au lansat o expulzare coordonata a diplomatilor rusi din mai mult de 15 tari. – Bineinteles, Romania la datorie
Statele Unite au deschis drumul, cu 48 de diplomati expulzati din ambasada Rusiei la Washington si 12 de la misiunea ONU. Oficialii departamentului de stat au declarat ca toate cele 60 de persoane au fost spioni. De asemenea, au ordonat inchiderea consulatului din Seattle al Rusiei. Rusia a raspuns imediat, anuntand ca va expulza cel putin acelasi numar de diplomati din ambasada SUA din Moscova, deja inghesuita de Kremlin, care i-a ordonat sa reduca 755 din personalul diplomatic din Rusia.
Expulzarea in masa a Occidentului a venit in ziua in care Rusia a deplans moartea a cel putin 64 de persoane, inclusiv zeci de copii, intr-un incendiu din centrul orasului Kemerovo, orasul minier siberian.


Presedintele Consiliului Europei, Donald Tuska declarat ca un total de 14 tari din UE vor expulza astazi diplomati rusi. Marea Britanie a expulzat peste 23 de rusi la scurt timp dupa presupusa otravire, pe 14 martie. May a spus„Regimul presedintelui Putin comite acte de agresiune impotriva valorilor si intereselor noastre comune, pe continentul nostru si in afara acestuia. Si ca o democratie europeana suverana, Marea Britanie va sta pe umar la umar cu Uniunea Europeana si NATO pentru a face fata acestor amenimtari impreuna”.

Ministrul de Externe, Boris Johnson, a felicitat tarile, laudand „raspunsul international extraordinar” al aliatilorMarii Britanii. Ministerul rus de externe a declarat ca miscarile au demonstrat continuarea unei „cai de confruntare”. „Este de la sine inteles ca acest act neprietenos, al acestui grup de tari nu va ramane fara urmari si vom reactiona la acesta”, a afirmat.”[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/03/26/toti-globalistii-uniti-impotriva-rusiei/
  2. Foto: deesillustration.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...