Toți sunt atei până iese fum din motorul avionului în zbor. Mărturia unui rus: „Tocmai am început să mă rog”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un avion rusesc de pasageri An-148 a fost forțat să aterizeze de urgență după ce unul dintre motoarele sale a început să se aprindă după care a explodat, moment care a fost capturat în imagini de către un pasager.

„Echipajul a întreprins toate acțiunile necesare pentru o astfel de situație și a aterizat cu succes pe aeroportul de pe care plecase”, s-a arătat într-o reacție oficială a operatorului de zbor, Angara, scrie Rt.com.
Pasagerilor de la bord li s-a spus că există o „situație de urgență”, iar pasagerii priveau pe ferestre, devenind evident care sunt de fapt problemele, deși din imagini se sugerează că există mai multă consternare și pasagerii nu au intrat în panică.
„Credeam că sunt ateu, iar apoi tocmai am început să mă rog”, a spus un pasager pentru Times Siberian.
După procedura de întoarcere la aeroport, toți pasagerii au fost îmbarcați într-o aeronoavă de schimb, iar cea afectată a fost luată pentru întreținere și supunerea unei investigații pentru acest incident.
Dezvoltat în Ucraina după prăbușirea Uniunii Sovietice, în prezent există 50 de avioane An-148 care operează în spațiul aerian post-sovietic și Coreea de Nord. Ultima dată când s-a raportat un An-148 care a făcut o aterizare de urgență a fost pe 10 septembrie, după ce echipamentul intern a arătat defecțiunea motorului. Este un tip de aeronovă care nu s-a prăbușit niciodată.”[1]

Video


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Reactia-unui-pasager-care-a-trecut-prin-clipe-teribile-in-timpul-unui-zbor-%E2%80%9EM-am-gandit-ca-sunt-ateu-pana-cand-am-inceput-sa-ma-rog-146821
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...