Totul este făcut din energie, ea fiind omniprezentă. Există energie în obiectele din jurul nostru, în aerul care ne înconjoară şi chiar şi în propriul nostru trup

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce este energia?

Vindecătorii energetici susţin că totul este făcut din energie, ea fiind omniprezentă. Există energie în obiectele din jurul nostru, în aerul care ne înconjoară şi chiar şi în propriul nostru trup. Această afirmaţie se verifică chiar şi din punct de vedere ştiinţific: este cunoscut în comunitatea ştiinţifică faptul că totul în Univers există sub două forme: materie şi energie (sub formă de unde).


În anul 1924, fizicianul francez Louis de Broglie a arătat dovezi concludente că atât materia, cât şi undele energetice sunt două fețe ale aceleiaşi monede. Acest aspect a ajuns să fie cunoscut sub numele de natura duală a materiei. Totul, de la electroni şi până la fiinţe vii, prezintă această dualitate. Astfel, trupul uman este o parte a acestor unde energetice care cuprind totalitatea Universului.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20712
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...