Totul se naşte din energie şi trăieşte cu ajutorul ei

Distribuie!

„Totul se naşte din energie şi trăieşte cu ajutorul ei. Se cheltuiesc sume uriaşe pe experimente de genul celui din Elveţia, pentru obţinerea din energie a unei particule. Ea a fost denumită „particula lui Dumnezeu”, tocmai din această cauză, căci până în prezent nu s-a putut explica, cu ajutorul legilor cunoscute, cum a luat fiinţă materia.

Dacă am privi existenţa de la dimensiunile pe care le evidenţiază un microscop electronic, omul ni s-ar părea că are mărimea şi caracteristicile Universului. La nivel micro găsim fenomene similare cu cele de la nivel macro.


Universul are proprietatea hologramei, pentru că fiecare părticică a lui copiază întregul. În tot ce există se găseşte „ADN-ul Universului”. Aceste afirmaţii încă nu au fost în totalitate demonstrate, apelând la legile cunoscute, dar ele reprezintă un sens spre care să ne îndreptăm în cercetarea Adevărului Existenţei. Dacă nu vedem, nu trebuie să ignorăm, căci vederea înţeleptului ajunge şi după colţ.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/vederea-inteleptului-ajunge-si-dupa-colt-536974.html


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...