Traian Basescu: “SUA vor sa destabilizeze Romania, asa cum au facut in Ucraina si Egipt!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aflat la postul sau “de casa”, B1 TV, Traian Basescu a facut niste afirmatii fara precedent, mai ales ca, el a beneficiat din plin de ajutorul si sustinerea SUA-UE, in timpul referendumului din vara anului 2012, dar si de-a lungul celor zece ani rai. Fara indoiala ca are dreptate, insa nu putem sa nu observam ipocrizia de a vorbi tocmai acum.

Desigur, afirmatiile sale vor avea un puternic impact, insa daca dorea cu adevarat sa faca ceva pentru Romania, ar fi spus aceste lucruri atunci, nu acum. Dupa cum spune si un celebru proverb: “Dupa razboi, multi viteji se arata!”


basescu b1 tv

Mai multe aflam de pe publicatia Flux 24:

“M-a surprins declaraţia ambasadorului american care a ]ndemnat oamenii să manifesteze in continuare în Piaţa Universităţii într-un miting neautorizat. Aşa au făcut americanii şi în Egipt şi au venit la putere Fraţii Musulmani”, a declarat duminică seară la B1 Tv fostul preşedinte Traian Băsescu.

Mesajul ambasdaorului american este: staţi în stradă să destabilizăm şi România după Moldova şi Ucraina, ar trebui chemat la MAE, a susţinut fostul preşedinte.

”Pot fi și politici, și aici o spun cu toată seriozitatea – iar ambasadele, dacă se uită, să o ia și ca avertisment de la un om politic experientat – pot fi și politici prin care aliații înșiși vor să te vadă slab, ca să le mănînci din palmă, să te folosească, să te ia anexă. În timpul meu nu au îndrăznit să aplice asemenea politici. Nu exclud posibilitatea ca vreo minte înfierbîntată să se fi gîndit ”bună România asta, dar de ce să o avem noi țîfnoasă și demnă, ia să o avem mai bine pleoștită și umilită?”, a mai spus Băsescu.

“Am intrat în jocul ambasadorilor. Trebuie ca procurorul şef să facă imediat ca maimuţa: e o corupţie extraordinară la noi, România trebuie să se apere”, a mai precizat fostul preşedinte.
”Ridicarea în slăvi a celor care zdrobesc economia românească și antreprenoriatul românesc devine pentru mine un semn de întrebare”, a mai spus Băsescu.

”M-a surprins intervenția ambasadorului SUA. Numai nu a spus să rămânem în Piață. Asta au făcut cu Egiptul. A plecat Mubarak și au venit Frații musulmani. E greu de înțeles. Pot fi și politici în care aliații vor să te vadă slab, ca să le mănânci din palmă, să te folosească. În timpul meu, nu au îndrăznit să facă astfel de politici.Marea problemă e cu acești demagogi care ne spun <<luați refugiați sau vă tăiem fondurile de coeziune!>>.

Acești demagoci ne iau mii de doctori, mii de ingineri IT, mii de specialiști în orice alt domeniu. România trebuie să înceapă să se apere.

Eu am spus asta de câteva ori în Consiliul European.Ambasadorii ieșeau să consolidieze mesajele mele nu să aibe inițiativă și poate pe urmă să iasă președintele să spune ce a zis ambasadorul.

Acum a rămas spațiul gol. Dacă nu joacă politicieni, joacă ambasadorii.Nu vreau să fiu jignitor, dar să spun: obrăznicia, acțiunea unor ambasadori a unor state de multe ori în ultimele luni e fără mandat de mesaj.

Ambasadorul spune <<stați în stradă să destabilizăm și România că nu ne ajunge Republica Moldova și Ucraina>>. Ar fi trebuit (ca ambasadorul american n.r.) să fie chemat la Ministerul de Externe și atenționat”, a opinat fostul președinte.”[1]

“Lupta anticoruptie a DNA” are rolul de a distruge firmele romanesti si le tolereaza pe cele straine


“In cel de-al 12-lea ceas, Basescu a recunoscut ceea ce o intreaga tara vede de mai multi ani, inclusiv din timpul mandatelor sale. Si anume ca firmele si capitalul romanesc autohton sunt eliminate din piata, prin intermediul institutiilor din domeniul luptei antiocoruptie, locul lor fiind luat de companii straine. Practic, Traian Basescu acuza tradarea nationala.

Invitat duminica seara, 8 noiembrie 2015, la B1 TV, Traian Basescu s-a plans ca firmele mari romanesti sunt pulverizate de lupta anticoruptie, in timp ce strainii sunt tolerati si mangaiati, desi nu sumt mai sfinti. Mai mult, fostului presedinte i se pare suspect cum cei care zdrobesc economia si antreprenoriatul roamnesc sunt ridicati in slavi. In acest context, Basescu a facut trimitere indirect la decoratiile primite de anumiti sefi ai institutiilor de forta, precizand ca aceste decoratii sunt acordate doar pentru serviciile aduse:

„Au fost pulverizate toate firmele mari romanesti, au fost pulverizate de lupta anticoruptie, adica in loc sa ma judec sa recuperez banii, eu pun sechestre pe conturile societatii, pe actiuni, pe fondul de comert, pe tot, si distrug firma. Am un soi de furie deja, pentru ca plecand de la Cotroceni, am intrat in comunitatea de afaceri, de data asta cu mult mai mult timp si ascultandu-i.

Si deja sunt lucruri care nu sunt in neregula. Iar stimularea unor actiuni la rupere pe agentii economici romani si tolerarea strainilor, uite-asa ii mangaiem desi nu-s mai buni decat ai nostri in practicile comerciale, nu-s mai sfinti, deja ma ingrijoreaza. Iar ridicarea in slavi a celor care zdrobesc pur si simplu economia romaneasca si antreprenoriatul romanesc devine pentru mine un semn de intrebare, pentru ca ii decorezi pe cei care iti aduc servicii”.

Basescu, atac la Nitu si Kovesi

In aceeasi ordine de idei, Traian Basescu si-a desfiintat o alta creatie. Este vorba despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Fostul presedinte a criticat iesirile acesteia, dar si cele ale Procurorului General al Romaniei Tiberiu Nitu, in presa straina, in care cei doi se plang de faptul ca marea problema a Romaniei este coruptia.

De altfel, Basescu a subliniat ca Laura Codruta Kovesi a ocupat timp de 6 ani functia de Procuror General al Romaniei si 3 ani functia de procuror sef al DNA, perioada in care ar fi trebuit sa asistam la o diminuare a coruptiei.

Mai mult, Basescu acuza sefii marilor parchete ca au intrat in jocul ambasadorilor. Astfel, fostul presedinte a explicat ca atunci cand un ambasador acuza problema coruptiei, „procurorul sef si Procurorul General” fac ca „maimuta”:

„La noi daca Procurorul General da un interviu in presa spaniola, daca procurorul sef DNA da un interviu in presa spaniola, marea problema a Romaniei este coruptia. Domnule, uitati-va ce proces este in Italia, la Roma, unde Mafia impreuna cu oamenii politici au devalizat pur si simplu bugetul Romei.

Ati auzit dumneavoastra vreun procuror italian sa spuna ca marea problema a Italiei este coruptia? Ati auzit-o pe doamna Merkel sau pe Procurorul General al Germaniei spunand ca marea problema a Volkswagen este coruptia? Ati auzit pe cineva in SUA la Lehman Brothers, cand s-a prabusit si a declansat criza bancara, ca marea problema a Americii este coruptia din banci?

Doamna Kovesi are 6 ani de Procuror General, 3 ani de procuror sef DNA. Daca faci declaratii ca marea problema a Romaniei este coruptia, unde Dumnezeu ai fost tu in astia 9 ani? Pai ai fost Procuror General al Republicii, deci n-a existat niciun progres? Nu s-a diminuat la nivel inalt, la nivel mediu, nicaieri nu s-a diminuat coruptia?

Problema este ca am intrat in jocul ambasadorilor, si cand spune ambasadorul nu stiu carui stat occidental trebuie sa fac eu, ca procuror sef sau Procuror General, ca maimuta si sa spun ‘da, e o coruptie extraordinara la noi’. Si eu nu spun ca nu este”.”[2]

Traian Basescu este genul de om caruia nu-i plac protestele, iar oamenii nu trebuie sa tina cont de acest “curajos” care vine acum “sa ne spun adevarul”, ci sa-si urmeze propriile idei de lupta impotriva intregului sistem globalist. Sistemul globalist se combate numai cu Nationalism, cu nimic altceva!

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/basescu-atac-dur-la-ambasadorul-american-vor-sa-ne-vada-in-genunchi/
  2. http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/tradare-nationala-recunoscuta-oficial-in-al-12-lea-ceas-basescu-confirma-au-fost-pulverizate-firmele-mari-romanesti-de-lupta-anticoruptie-ridicarea-in-slavi-a-celor-care-zdrobesc-economia-romaneasca-devine-un-semn-de-intrebare-pentru-ca-ii-decorezi-pe-cei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro