Trăim într-un multivers de lumi paralele pline de viață extraterestră

Distribuie!

„De milenii există povești despre zâne, sirene, zei, zeițe, demoni și djini, despre creaturi care trăiesc în alte lumi. Acestea au fascinat imaginația unora dintre cei mai mari gânditori ai acestei planete încă din vremurile Greciei antice sau ale Babilonului.

Poveștile despre alte lumi au stârnit un necontenit interes despre „domeniul invizibil” de la începuturile civilizației, iar ideea că mai există încă foarte multe aspecte pe care nu le știm, pare să fie veșnică în conștiința ființelor umane.

În zilele noastre, când știința a avansat enorm și cercetările au infirmat multe dintre aceste mituri, cei mai mulți oameni au lăsat deoparte ideea că dacă ceva este situat dincolo de sfera materială și nu poate fi măsurat, atunci nu trebuie în mod automat să fie respins. În orice caz, concluziile recente ale astrofizicianului Ranga-Ram Chary au stârnit din nou interesul pentru „domeniul invizibil”.


În timp ce cartografia „registrul radiațiilor cosmice de fond în domeniul microundelor”, sau cu alte cuvinte, lumina rămasă din perioada universului timpuriu, Chary a descoperit anumite pete luminoase misterioase despre care crede că ar putea fi un fel de materie care se „strecoară” dintr-un alt univers către al nostru. Într-un studiu publicat recent în Revista de Astrofizică, Chary a afirmat că „Universul nostru ar putea fi pur și simplu o regiune dintr-o super-regiune aflată într-o veșnică expansiune.” „Dincolo de universul nostru observabil ar putea exista multe alte regiuni care, fiecare, să fie guvernată de un set diferit de parametri fizici față de cei pe care i-am determinat pentru universul nostru.”, a adăugat el.

Teoria multiversului sugerează că trăim într-un univers care este doar unul dintre multe alte universuri – posibil chiar infinit de multe universuri –care există fie independent unele de altele, fie co-dependent, dar pe care nu le putem vedea sau cu care nu putem interacționa în mod conștient.


Chary consideră că există o șansă de 30% ca aceste pete luminoase să fie ceva obișnuit, dar în același timp ele „ar putea reprezenta, de asemenea, o consecință a coliziunii Universului nostru cu un alt univers, al cărui raport dintre barioni și fotoni este de aproximativ 65 de ori mai mare decât în universul nostru.”

Deși există cu siguranță dovezi care susțin teoria multiversului, nu toată lumea este convinsă de descoperirile lui Chary. Specialistul în astrofizică teoretică David Spergel, de la Universitatea Princeton, consideră că merită să căutăm și explicații care nu implică alte universuri. „Proprietățile prafului cosmic sunt mult mai complicate decât ne-am așteptat și cred că aceasta este o explicație mai plauzibilă”, susține el.

Cu toate acestea, un document FBI declasificat în iulie 2015, intitulat „OZN”, evidențiază câteva elemente foarte ciudate, care demonstrează că guvernul SUA crede – sau cel puțin a crezut la un moment dat – că un grup de extratereștri a trăit și a făcut anumite operațiuni pe Pământ. Sugerând că guvernul ar considera că aceste ființe sunt capabile de călătorii inter-dimensionale, documentul pare să dateze din 3 iulie 1967, însă data este dificil să fie stabilită cu exactitate.

Iată câteva dintre concluziile pe care le puteți găsi la pagina 22 a documentului declasificat din arhiva FBI:

• vizitatorii nu vin de pe o anumită „planetă” în sensul în care folosim noi acest cuvânt, ci de pe o planetă eterică ce se întrepătrunde cu planeta noastră, dar care nu ne este perceptibilă;

• misiunea pe care intenționează să o împlinească pe planeta noastră este pașnică;

• vizitatorii arată similar cu ființele umane, dar sunt mult mai mari ca dimensiune;

• ei nu sunt oameni care să fi trăit pe Pământ, ci vin din propria lor lume;

• corpurile vizitatorilor, ca și navele lor, se materializează automat la intrarea în dimensiunea vibratorie a materiei noastre dense;

• regiunea din care provin nu este planul astral, ci corespunde cu noțiunile de Lakas sau Talas;

• ei reintră în planul eteric la voință și la fel de simplu dispar din viziunea noastră, fără urmă.

CENTRUL-UNIVERSULUI-EXISTENȚIAL Trăim într-un «multivers» de lumi paralele pline de viață extraterestră!

Este de remarcat că cercetătorul și autorul David Icke oferă o descriere izbitor de asemănătoare ființelor pe care el le denumește „Archoni”, așa cum sunt ei menționați de către gnostici la aproximativ 150 de ani după Hristos. Totuși, Icke crede că aceștia nu sunt o grupare „pașnică” și îi conexează mult cu ceea ce se petrece în lume în prezent.

centrul-universului-existential

Cum ar fi putut FBI să fi dat credit la un moment dat acestor detalii, dar cumva, mai târziu, să-și fi dat seama că a greșit și apoi să-și piardă interesul? Oare aceste recente descoperiri în ceea ce privește teoria multiversului au deschis ușa către a accepta că forme de viață extraterestră s-ar putea deplasa în și dincolo de universul nostru?”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9092
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Nefericirea distruge sistemul imunitar şi stimulează apariţia celulelor maligne
O călătorie în timp împreună cu George Wells şi cu genialul inginer francez Emile Drouet
Spiritul uman după moarte
Inteligența supramentală este inteligența în forma sa cea mai rafinată, elevată și puternică
Legătura dintre iubire şi limfocitele T, celulele care distrug tumorile şi viruşii
Șase reguli de aur care ajută creierul să producă neuroni
Henri Coandă a făcut posibilă existența motorului cu reacție și a farfuriilor zburătoare
O minte focalizată, care este bine pregătită şi purificată de gânduri vicioase şi parazite, are puterea de a străpunge succesiv planurile subtile de manifestare până la nivelul eterului universal, care este precum un fel de spaţiu gigantic, având o natură foarte specială, în acest spaţiu extrem de vast poate fi identificată „urma" specifică sau frecvenţa vibratorie particulară a oricărui aspect, fiinţă, obiect sau fenomen care te interesează
Geometria sacră implică tipare universale sacre care sunt prezente în mod tainic în orice aspect din realitatea noastră, astfel de tipare fiind cel mai frecvent observate în arhitectură, artă şi în natura înconjurătoare
Fizicienii dovedesc că muzica clasică sălășluiește într-un tărâm separat lumii noastre
Pământul gol - o realitate
O savantă germană de renume explică într-un mod plin de bun-simţ de ce existenţa lui Dumnezeu nu este nicidecum incompatibilă cu ştiinţa modernă

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...