Transformarea societății în care trăim: Ce s-a petrecut cu America?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“În urma imensului scandal al interceptărilor din SUA, s-a dovedit fără drept de apel că Guvernul american a violat fără scrupule Constituţia ţării şi a călcat în picioare drepturile omului. Situaţia este cu atât mai ironică, cu cât mass-media internaţională acreditează de zeci de ani ideea că această ţară este „garantul democraţiei mondiale” şi al „libertăţii de expresie a oamenilor”.

Iată însă ce fel de „democraţie” şi de „libertate” domnește în realitate în America! Operaţiunea PRISM o dovedeşte fără drept de apel.


Istoria SUA, la fel ca istoria oricărei alte ţări, este gravată cu cadavrele unor „idealuri măreţe”, care sună frumos pentru creduli, dar care n-au avut în realitate nicio consistență pentru viaţa societăţii americane.

Dimpotrivă. Ele s-au redus mereu la diversiuni, minciuni şi persecuţii, la limitări ale drepturilor oamenilolr şi la făţărnicii politice, toate pentru a împinge mereu țara în felurite războaie cu alte naţiuni de pe glob, fie pentru a servi agenda secretă a unor grupuri de influenţă foarte puternice.


USA-Mason-Flag-Grunge-01

Ideea este că acum 50 de ani, America a vrut să creadă că reprezintă o naţiune a idealurilor înalte şi mulţi cetăţeni ai ei au crezut cu putere în acele idealuri. Ce s-a petrecut cu toate acestea? Cum de s-a ajuns în această situaţie explozivă în care se afla această ţară?”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/transformarea-societatii-in-care-traim-ce-s-a-petrecut-cu-america-a119
  2. Foto: Internet

Citiți și...

In SUA, oamenii pot fi considerati potentiali teroristi, doar dupa comportament ! Lupta impotriva terorismului este o lupta impotriva tuturor libertatilor civile ale oamenilor !
Președintele Siriei, Bashar al-Assad, mesaj către SUA și UE: "Dacă vă îngrijorează refugiații, nu mai sprijiniți teroriștii!"
Big Brother: Departamentul Securitatii Interne al SUA poate bloca complet serviciile de comunicatii in cazul unei crize nationale
Panama Papers: Familiile Rothschild și Rockefeller, Marea Finanță Mondială și conturile offshore
Dictatura LGBT: Homosexualii radicali împotriva familiei
Profesor de la Academia Militară americană West Point (SUA): "Profesorii de Drept care critică tacticile SUA împotriva terorismului comit un act de trădare în sprijinul inamicului, și atât ei cât și școlile de drept care îi angajează ar trebui să fie considerate 'obiective legale'"
Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA
Misterul oamenilor în negru. Cine sunt ei cu adevărat?
Parchetul spaniol cere mandat european de arestare pentru Puigdemont aflat în Belgia
Haosul controlat și Noua Ordine Mondială
Președintele SUA, Donald Trump, ar dori să-l demită pe șeful Băncii Federale de Rezerve a SUA, fiind enervat de decizia instituției de a crește rata dobânzii. Banca Federală de Rezerve a SUA este o bancă privată, creată în 1913, care împrumută cu bani Guvernul SUA
Imigrația este arma letală pe care progresiștii o folosesc pentru a instaura Noul Comunism Global (Noua Ordine Mondiala)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro