Trei demitizări ale economiei capitaliste

by Acceptăm salarii mici în vreme ce profiturile corporațiilor sunt tot mai mari pentru că am acceptat trei mituri periculoase, care ne împiedică să vedem ce se întâmplă în realitate și ne pun în față alegeri greșite. Trebuie să vedem adevărul pentru a înțelege alegerile reale pe care le avem […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acceptăm salarii mici în vreme ce profiturile corporațiilor sunt tot mai mari pentru că am acceptat trei mituri periculoase, care ne împiedică să vedem ce se întâmplă în realitate și ne pun în față alegeri greșite. Trebuie să vedem adevărul pentru a înțelege alegerile reale pe care le avem înaintea noastră.

Mitul 1: Creatorii de locuri de muncă sunt corporațiile și cei bogaţi


Ni se spune mereu că locurile de muncă sunt create de corporaţii şi cei bogați şi de aceea taxele pe care Statul le percepe de la acestea trebuie să fie cât mai mici, pentru a crea cât mai multe locuri de muncă.

Prostii! Cei care creează cu adevărat locuri de muncă sunt cetăţenii din clasa de mijloc şi cei săraci, care prin consum stimulează afacerile să se dezvolte şi să înfiinţeze noi locuri de muncă. De aceea, creșterea salariului minim, extinderea protecției sociale și reducerea fiscalității pentru clasa de mijloc sunt necesare. Iar singurul mod prin care ne putem permite să facem aceste lucruri este creșterea taxelor pentru corporații și pentru cei bogați.


Capitalismul a distrus Romania

Mitul 2: Cea mai importantă alegere este între „piața liberă” și amestecul guvernamental

Porcării! „Piaţa liberă” nu există în natură, ci este creată de către Stat, prin legislativ și justiție, şi este impusă de Stat. Toate deciziile legate de organizarea pieței, legate de patente, de protecția lor, de „legile pieţei”, de declararea falimentului, ce contracte sunt frauduloase și câtă putere poate să aibă piața liberă, toate aceste decizii depind de Stat.

Mitul 3: Trebuie să ne facem griji în legătură cu mărimea aparatului guvernamental (teoria Statului minimal)

Greșit! Ar trebui să ne facem griji în legătură cu cine sunt cei pentru care lucrează Statul, pentru cetățeni sau pentru corporații. Sumele de bani uriașe ale corporațiilor validează politica, toate deciziile legate de taxe și de organizarea guvernului trec pe la cei din fruntea acestor corporații. Jocul este aranjat și asta se poate schimba doar dacă tu vei ști adevărul și alături de alții ceri guvernului să lucreze pentru cei mulți, și nu pentru cei puțini”.

SURSE

  1. http://anonimus.ro/2016/01/trei-demitizari-ale-economiei-capitaliste/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Un dispozitiv psihotronic antifurt care blochează funcțiile cerebrale ale hoților
Pâine franţuzească contaminată cu LSD în cadrul unui experiment al CIA
Apa îmbuteliată, una dintre cele mai mari minciuni ale secolului. Cum au căzut oamenii în capcana marketingului
Clubul Bohemian: Activitățile sataniste ale membrilor clubului Bohemian au fost filmate cu camera ascunsă de către Alex Jones
Avioanele triunghiulare ASTRA TR-3B provoacă panică. Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri
Partidele extremiste anti-UE (nationaliste) castiga teren in toata Europa dand o lovitura teribila Noii Ordini Mondiale ! Clasicele partide de politruci se arata iritate de avantul acestora !
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Capitalismul va consuma democrația, dacă păstrăm tăcerea!
Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Armele nucleare nedeclarate ale Israelului, important factor de destabilizare al Orientului Mijlociu
Saul Alinsky, mentorul lui Hillary Clinton, avea un mare cult pentru Lucifer
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro