Trei exerciții pentru dezvoltarea telepatiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“TELEPATIA, CEL DE-AL SAPTELEA SIMT! TREI EXERCITII PUTERNICE PENTRU DEZVOLTAREA TELEPATIEI

Multi oameni traiesc experienta frapanta a gandurilor transmise la distanta in mod involuntar.


Trebuie citata, inainte de alte mii de marturii, aceea a unui muncitor englez, petrecuta cu mult inainte de inventia telefonului mobil. Intr-o zi, a simtit o nevoie irezistibila sa mearga inapoi acasa. Era contrariat, pentru ca nu dorea sa piarda o zi de munca. Cu toate acestea, a cedat impulsului. Cand a ajuns, cumnata sa a fost cea care i-a deschis usa. Sotia lui fusese calcata de o masina si se afla in stare critica. Sa fi fost vorba despre hazard? O coincidenta? Nu.

In prezent, oamenii de stiinta sunt convinsi de existenta acestui fenomen pe care il studiaza de ani de zile. Biologul englez Rupert Sheldrake vede in telepatie un al saptelea simt al fiintelor vii (al saselea simt fiind cel electric al anghilelor, rechinilor si pisicilor de mare, sensibili la electricitatea corporala a prazii lor). Telepatia ar face parte, dupa parerea sa, din viata noastra cotidiana, fara ca noi sa ne dam seama.


Sheldrake formuleaza ipoteza conform careia, intre cei apropiati, parinti si copii, sau intre oameni aflati la acelasi loc de munca, telepatia functioneaza de fiecare data, cand ei se inteleg dincolo de cuvinte. El mai crede ca spiritul nostru emite prelungiri invizibile, care intra in contact cu obiectele si fiintele care ne inconjoara.

Exista mai multe experiente, pentru a descoperi si a dezvolta aceasta capacitate.
Exercitiul 1: Antrenarea telepatiei. “Transmiteti” un desen. Cereti-i unui prieten care se gaseste intr-o camera vecina sa ghiceasca ceea ce desenati. Se pare ca formele geometrice sunt mai usor de transmis.
Exercitiul 2: Intalnirea telepatica. Cereti-i unui prieten sa va apeleze mental, la orice moment al zilei. Va trebui sa aiba la el o fotografie de-a dumneavoastra. Va nota ora acestui apel telepatic. Si dumneavoastra, cand va veti gandi la el, notati ora. Mai apoi, comparati-va rezultatele. Apelurile au coincis?
Exercitiul 3: Semnalul invizibil. Asezat pe scaunul unui autobuz sau la terasa unei cafenele, “ordonati-i”, in mod telepatic, unei persoane din apropierea dvs. sa se intoarca. Unele persoane, mai sensibile la senzatia de a fi observate, se vor intoarce mai repede.”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/telepatia-cel-de-al-saptelea-simt-trei-exercitii-puternice-pentru-dezvoltarea-telepatiei/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Utilizarea Psihotronicii
Super-memorie de cristal: nano-sticla 5D pentru păstrarea datelor și informațiilor timp de milioane de ani
Este dovedit: cancerul se răspândește mai repede la persoanele stresate
Ceea ce noi numim mental sau minte este, în realitate, un angrenaj foarte complex şi subtil, care comportă multe diviziuni sau funcţii şi este totodată structurat pe diferite frecvenţe energetice de vibraţie
Omul între două lumi
Oameni care s-au nascut cu ADN ce este alcatuit din 4 spirale! Acesti oameni poseda capacitati extrasenzoriale superioare celorlalti! Iluminatii au inclus aceasta descoperire in cadrul secretelor U.S.A.P.! Oamenii de stiinta au constatat ca ADN in viitor va avea 12 spirale!
Departamentul de Apărare al SUA a creat un dispozitiv special care este capabil să mărească viteza cu care creierul uman învață, cu până la 40%
Spiritul ştiinţific, între evidenţă şi negare
Alunecarile in timp - intamplari in care oamenii s-au trezit intr-o alta dimensiune si intr-o alta epoca din trecut! Aceste zone sint cunoscute ca "zone atemporale", loc unde liniile Hartmann se intersecteaza si produc diverse anomalii geomagnetice si electromagnetice!
Unii oameni care au ajuns deja la un înalt grad de dezvoltare a capacităţilor lor psihice şi spirituale sunt perfect conştienţi de acţiunile corpului lor astral chiar în timp ce ei trăiesc şi acţionează în mod obişnuit în corpul fizic, însă aceasta implică un nivel foarte elevat de dezvoltare a conştiinţei individuale
Dr. Stefan Lanka – Unde sunt dovezile pentru existenţa virusurilor patogene?
Oamenii de știință: „Trăim într-o hologramă”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...