Trei invenții incredibile ale lui Nikola Tesla care puteau schimba radical lumea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai omenirii a fost Nikola Tesla. Invențiile sale, chiar dacă unele nu au fost terminate, au avut menirea să ajute omenirea în evoluția sa, dar pentru că au fost realizate la începutul secolului trecut, ele fie nu au fost pe deplin înțelese sau pur și simplu nu și-au găsit locul în societate.

Am ales să vă prezentăm cele mai spectaculoase invenții ale marelui om de știință Nikola Tesla.


1.Turnul Wardenclyffe

Turnul Wardenclyffe este poate cea mai impresionantă invenție neterminată a marelui om de știință. Acesta a fost ridicat în Shoreham, Long Island, New York și a fost proiectat de arhitectul Stanford White.

Principala construcţie o reprezintă un turn de carcasă cu înălţimea de 57 metri, având o “farfurie” mare de aramă la vârf – un emiţător gigantic. Turnul dispunea de o mină de oţel adâncită în pământ la 36 metri. Scopul principal al turnului a fost de a transmite energie electrică fără fire de conectare, adică wireless.


Mai mult de atât, Tesla susținea că acest turn, folosindu-se de energia liberă degajată de Terra, ar putea fi transmisă în întreaga galaxie. Proiectul uimitor nu a fost niciodată dus la capăt pentru ca marile corporații din acele vremuri s-au opus cu vehemență și în 1908 turnul a fost demolat, iar energia liberă a rămas un vis pentru omenire.

2. Primul OZN

OZN-ul lui tesla se bazează pe principii pe care le-am putea numi stranii. El nu este altceva mai mult decât un tip de avion, care nu poate părăsi atmosfera pentru că nu deţine un sistem de propulsie propriu, ci este conectat la turnul care emană energie wireless.

Mai mult de atât, sistemul de navigaţie este unul extrem de complex pentru că este compus dintr-un condensator concoidal, suficient de mare, care asigură tracţiunea, iar alte condensatoare stau la baza direcţiei, la care au fost adăugate alte sisteme complexe de zbor.

Practic, este vorba despre un avion extrem de complex, care ar putea fi construit cu ajutorul tehnologiei deţinute în ziua de astăzi. Singura problemă este că OZN-ul lui Tesla nu are un sistem de propulsie propriu, acesta fiind motivul pentru care încă nu ar putea să zboare.

3. Beam Pace sau Deat Ray

Beam Pace sau Deat Ray s-a vrut a fi un sistem prin care se putea crea un câmp magnetic și astfel războaiele puteau fi oprite sau chiar nu mai aveau loc. Extrem de mulți oameni de știință din întreaga lume au fost interesați de proiectul lui Tesla, dar din motive necunoscute, acesta nu l-a dus niciodată la bun sfârșit.

9Tesla_colorado Trei invenții incredibile ale lui Nikola Tesla care puteau schimba radical lumea

Este posibil ca anumite personaje cheie din întreaga lume să se fi opus în secret și în consecință Beam Pace a devenit istorie.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/trei-inventii-incredibile-ale-lui-nikola-tesla-care-puteau-schimba-radical-lumea

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...