Trei OZN-uri s-au prabusit in China, iar autoritatile chineze incearca sa musamalizeze totul dezinformand populatia !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Locuitorii din provincia Heilongjiang din China au raportat trei OZN-uri care s-au prabusit, la data de 16 Mai 2014, dupa cum a anuntat China News Service[1] fiind preluati de catre publicatia americana Huffington Post[2].

OZN prabusit in China

Aceste OZN-uri s-au prabusit in doua regiuni. Initial satenii au fost socati dupa ce au vazut doua “mingi de foc”, iar apoi s-a auzit un sunet puternic, una cazand intr-o gradina de legume detinuta de unul dintre locuitori.


Un satean, martor ocular, a spus ca, a vazut o “minge de foc”, despre care a considerat ca, este un meteorit, apoi s-a ascuns in casa, asteptand caderea. Publicatia chineza, China News Service[1], a descris acest OZN ca fiind gri-argintiu, avand margini zimtate si urme de arsura.

Asa cum este si “normal” au aparut si dezinformarile tipic “Oamenilor in Negru”, care spun ca, acest obiect de zbor, ar fi de fapt un rest, ce ar fi apartinut unui satelit de comunicatii lansat de catre Rusia.


SURSE

1. http://www.chinanews.com/tp/hd2011/2014/05-16/348590.shtml

2. http://www.huffingtonpost.com/2014/05/19/ufos-crash-china-villages_n_5353750.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...