Trimiterea unui gând către o persoană aflată la distanță

Distribuie!

„Pot gandurile noastre sa influenteze pe cineva de la distanta?

Gandurile si starile noastre mentale pot avea un efect deosebit asupra celor din jurul nostru. Indiferent ca trimitem un gand cu sau fara intentie, mintea noastra poate interactiona si influenta imprejurimile si nu numai. Fiecare dintre noi la un moment dat am avut placerea de a ne bucura de prezenta unei persoane dragi si am avut senzatia ca primim o energie din partea ei. 


 Conform DEX, gandul este un proces de gandire, o idee, cuget, imaginatie, inspiratie, intentie, plan. Fiecare om emite asa-numitele vibratii-gand care ne modeleaza caracterul, ne controleaza viata, ne formeaza destinul insa, ii influenteaza si pe cei din jurul nostru.

Dr. Rollin McCarty, director de cercetare la „Institutul de matematica a inimii”(Institute of HeartMath) din Boulder Creek,California, a descoperit ca inima este cel mai mare „creier” al corpului. Aceasta prezinta neurotransmitatori care semnalizeaza si influenteaza anumite aspecte ale gandurilor superioare in creier. McCarty a descoperit ca atingerea si concentrarea mentala asupra inimii duce la sincronizarea undelor cerebrale intre oameni !! Atunci cand doua persoane isi concentrau ganduri de iubire asupra inimii, ritmul cardiac cel mai „coerent” dintre cele doua a inceput sa antreneze creierul celeilalte persoane.
Pentru ca intentia sau gandul transmis sa aiba un efect cat mai puternic, emitatorul (persoana care emite gandul) trebuie sa fie cat mai ordonat mental si emotional. De asemenea, credinta, motivatia si compasiunea joaca si ele un rol deosebit de important.


Gandurile pot fi transmise chiar si in timpul noptii atunci cand cel care receptioneaza doarme. Ele ajung in subconstient care „lucreaza” atat in stare de veghe cat si in timpul somnului.

In anii 1970, Michael Persinger a efectuat un experiment la care au participat mai multi voluntari grupati in perechi. In timp ce unul dintre cei doi parteneri dormea, celuilalt aflat intr-o incapere i se cerea sa se concentreze asupra unei imagini si sa incerce sa o transmita celui care viseaza in asa fel incat ea sa faca parte din visul sau. Cand se trezeau, partenerii erau rugati sa descrie visele in detaliu pentru a se putea verifica daca acestea contineau „imaginile” transmise. Rezultatele experimentului au fost destul de bune.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://petrut-sci7.blogspot.com/2014/05/pot-gandurile-noastre-sa-influenteze-pe.html?m=0

  1. http://petrut-sci7.blogspot.com/2014/05/pot-gandurile-noastre-sa-influenteze-pe.html?m=0
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...