Triunghiul Bermudelor – o poartă către o altă dimensiune?

Distribuie!

„Mistere, controverse, dispariţii spectaculoase, distorsiuni ale spaţiu-timpului şi fenomene inexplicabile – sunt doar câteva dintre ingredientele unui subiect care deja fascinează omenirea de câteva decenii. Simpla menţionare a Triunghiului Bermudelor stârneşte emoţiile, imaginaţia şi dorinţa oamenilor de a afla adevărul din spatele fenomenelor misterioase legate de acest loc.

Triunghiul Bermudelor, cunoscut şi sub numele de „Triunghiul Diavolului”, este o zonă triunghiulară din Oceanul Atlantic mărginită la extremităţi de Miami, Bermuda şi Puerto Rico. Aparent, din acest loc nu lipsesc fenomene paranormale şi dispariţii misterioase. Oameni, ambarcaţiuni şi chiar avioane par să dispară în neant. Şi nu vorbim de cazuri izolate, ci de un număr semnificativ de incidente.


De-a lungul timpului, s-au invocat diferite ipoteze în încercarea de a explica aceste dispariţii, acestea variind de la condiţii meteorologice neobişnuite, câmpuri magnetice ciudate şi eliberarea de gaz metan de pe fundul oceanului, până la tehnologii bizare, vortexuri dimensionale şi răpiri extraterestre.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/triunghiul-bermudelor-o-poarta-catre-o-alta-dimensiune–228000


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/triunghiul-bermudelor-o-poarta-catre-o-alta-dimensiune–228000
  2. Foto: Getty Images

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...