Triunghiul Diavolului din Oceanul Pacific – un loc la fel misterios ca Triunghiul Bermudelor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Marea Diavolului sau Triunghiul Dragonului, cum i se mai spune, este o regiune din Oceanul Pacific responsabila cu numeroase disparitii sau evenimente ce implicau lumini si obiecte inexplicabile. De altfel, autoritatile japoneze considera zona una periculoasa.

In jurul acestui triunghi circula mai multe legende. Se pare ca insusi Kublai Khan ar fi pierdut 40.000 de oameni atunci cand a incercat sa invadeze Japonia, trecand prin aceasta zona.


In plus, in 1952, guvernul nipon a trimis o nava de cercetare, care a disparut si ea fara urma. In ceea ce priveste cauzele acestor fenomene stranii, extraterestrii, portile catre universuri paralele sau activitatea vulcanica intensa sunt cateva dintre cele mai vehiculate ipoteze.”

Sursa: https://www.bzi.ro/marea-diavolului-un-loc-la-fel-misterios-ca-triunghiul-bermudelor-797614


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...