Triunghiul Diavolului din Oceanul Pacific

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mai este cunoscut sub numele de Marea Diavolului, Triunghiul Formosa sau Triunghiul Bermudelor din Pacific. Se povesteşte că şi aici au loc multe dispariţii ciudate şi inexplicabile, la fel ca în celebrul Triunghi al Bermudelor.

Mulţi cercetători au încercat să-şi expună teoriile cu privile la fenomenele de aici, unii sugerând că activitatea vulcanică ar fi atât de intensă încât generează un magnetism capabil să atragă spre pământ avioanele din înaltul cerului. Alţii teoreticieni sunt convinşi că Triunghiul Diavolului reprezintă una dintre cele şapte porţi spre Iad, existente pe suprafaţa Pământului.


Zona se află la 100 km sud de Tokyo, iar japonezii au trimis aici propria echipă de cercetători, în 1952. Niciunul dintre cei 31 de oameni plecaţi să exploreze Tringhiul Dragonului nu a mai fost văzut vreodată, iar de atunci zona nu a mai fost cercetată îndeaproape.”[1]

SURSE


  1. http://www.romaniatv.net/top-10-cele-mai-misterioase-locuri-din-lume-fenomene-paranormale-sau-conspiratii-guvernamentale-foto_216629.html
  2. Foto:

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...