"Triunghiul Dragonului" din vestul Japoniei – locul unde avioane si vapoare dispar, acolo existand un vortex temporal! Din 1948 pana in prezent, au disparut 83 de avioane in acea zona!

Distribuie!

La data de 8 martie 2014, un avion Boeing 777, ce efectua o cursa de linie intre Malaiezia si China a disparut la scurt timp de la decolare de pe radar. Autoritatile au emis fel si fel de ipoteze care mai de care mai ciudate. SUA imediat a speculat aceasta disparitie zicand „deturnare terorista”, de fapt la ei orice accident e terorist, chiar si in cazul unui accident de masina, soferul poate fi terorist! Singurul lucru cu adevarat ciudat in acest caz este faptul ca… telefoanele pasagerilor inca suna. Asta e mister autentic, chiar daca autoritatile incearca sa-l mascheze.

Mai multe informatii cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/disparitia-avionului-malayezian-6-lucruri-care-nu-s-au-spus-la-tv-despre-zborul-370.


83 de avioane au disparut din anul 1948 pana in prezent in „Triunghiul Dragonului” din Asia de sud-est! Oficial autoritatile nu pot recunoaste asa ceva, ci vor incerca sa spuna fel si fel de lucruri!

„Site-ul Bloomberg.com ne prezintă o hartă foarte interesantă a dispariţiilor de avioane din 1948. De aici aflăm câteva lucruri şi statistici extrem de interesante:

* Din 1948 până în prezent au dispărut 83 de avioane civile în întreaga lume; epavele unora dintre acestea au fost găsite mult mai târziu. Media este de 1,2 de dispariţii pe an, iar numărul mediu de pasageri din fiecare avion dispărut (inclusiv piloţii) este de 13 (asta da cifră cu ghinion!);

* Foarte interesant o reprezintă localizarea acestor dispariţii de avioane; cele mai multe evenimente au avut loc în America Centrală, în Oceanul Atlantic dar şi în Asia de sud-Est. Aceste dispariţii sunt extrem de rare în Africa, Europa şi Orientul Mijlociu. Şi mai interesant îl reprezintă faptul că în celebrul “Triunghi al Bermudelor” au dispărut numai puţin de 6 avioane.

* Dar totuşi, cele mai multe dispariţii semnalate într-o anumită zonă geografică sunt cele din Asia de sud-est, acolo unde s-a produs dispariţia misterioasă a avionului malaiezian (Zborul 370). Am numărat şi mi-au ieşit numai puţin de 16 aeronave! Astfel, avem:
– 8 iunie 2009, Machuka (India): 13 pasageri;
– noiembrie 1966, Laos: număr necunoscut de pasageri;
– 27 decembrie 1971, Ban Xieng Lom (Laos): 4 pasageri;
– 11 februarie 1972, Ventiane (Laos): 23 pasageri;
– 3 februarie 1966, Dong Ha AB (Vietnam): 4 pasageri;
– 18 octombrie 1966, Da Nang (Vietnam): 7 pasageri;
– 13 martie 1966, Da Nang (Vietnam): 7 pasageri;
– 17 noiembrie 1973, Quang Ngai (Vietnam): 27 pasageri;
– 31 ianuarie 1993, Banda Aceh (Indonezia): 14 pasageri;
– 25 iunie 1992, Pontianak (Indonezia): 3 pasageri;
– 13 februarie 1983, Kuala Lumpur (Indonezia): 6 pasageri;
– 24 ianuarie 1950, Manila (Filipine): 4 pasageri;
– 31 octombrie 1984, Manila (Filipine): 4 pasageri;
– 3 februarie 1961, Balikpapan (Indonezia): 26 pasageri;
– 10 ianuarie 1995, Ruteng (Indonezia): 14 pasageri;
– 8 martie 2014, Kuala Lumpur (Malaiezia): 239 pasageri (avionul dispărut în cauză).”[1]

„Triunghiul Dragonului” din vestul Japoniei


„In ultimii ani s-a scris mult despre Triunghiul Bermudelor si intimplarile stranii legate de aceasta zona. Cind pronuntam Triunghiul Bermudelor pentru majoritatea este clar ca ne referim la regiunea oceanului Pacific, cuprinsa intre coasta Floridei, nord-estul insulelor Bermude si Antile in sud. Dar putini stiu ca in cealalta parte a lumii exista o zona similara celei din Pacific cunoscuta sub numele de Triunghiul Dragonului.

Acesta se afla in vestul Japoniei, la nord de Tokio, la 145 de grade latitudine estica fata de corespondentul sau din Pacific.

Mai exact regiunea este delimitata de insulele Japoniei in vest, sud-vest, apoi traiectoria coboara spre Guam si Yap in apropiere de Taiwan, urcind din nou inspre Japonia in nord, nord-est.

In Triunghiuri sint forte de atractie  misterioase

Despre ambele zone se spun lucruri greu de crezut. Aici dispar fara urma vapoare si avioane. Caile navigabile si echipamentul de comunicatie sint perturbate. Supravietuitori ai straniilor intimplari au fost putini. Unii dintre ei povestesc despre vase fantoma, fara echipaj, care plutesc doar pentru citeva secunde in apele periculoase.

O coincidenta inexplicabila

Cele doua Triunghiuri se caracterizeaza prin coordonate geografice similare. De parca pozitiile lor s-ar reflecta una pe alta, ca intr-o oglinda. Zonele se afla in puncte exact opuse pe glob; una in vest, alta in est, pe aceeasi longitudine de 35 de grade.

Fiecare dintre regiuni are forma unui triunghi si se gasesc in apropierea unei arii vulcanice extrem de active. Alta trasatura comuna este reprezentata de conditiile meteorologice totdeauna imprevizibile, cum ar fi ceata densa, valurile gigantice, mareele puternice, cutremurele si uraganele.

Pamintul inghitit de lava

Despre Triunghiul Dragonului se pastreaza marturiile unor navigatori ce au descoperit in urma cu sute de ani numeroase insule. Numai ca aceste palme de pamint au aparut si au disparut o data cu eruptiile vulcanice, de aceea nu s-a pastrat nici o urma a existentei lor pina in prezent.

Lipsa variatiilor magnetice

O alta caracteristica a celor doua regiuni este data de existenta curbelor agonice – linii fara variatie magnetica. In zona lor de actiune acul busolei indica direct nordul si sudul, neinregistrind alte deviatii. Principala curba agonica din emisfera vestica trece exact prin Triunghiul Bermudelor, iar cea din emisfera estica traveseaza cu mare precizie Triunghiul Dragonului. In ambele cazuri lipsa vibratiilor magnetice provoaca grave devieri de calcul si de orientare.

Legenda Dragonului

Timp de peste o mie de ani si mai bine japonezii si vecinii lor au fost martori a numeroase intimplari neverosimile si disparitii inexplicabile.

Vechile legende japoneze povestesc despre un dragon care ori de cite ori e nemultumit de supusii sai vine la suprafata, ia toti marinarii ce navigheaza in apele sale si ii duce cu el in Imparatia Adincurilor. De mii de ani dateaza credinta populara conform careia in adincuri exista palate locuite de dragoni ai caror stapin e Marele Dragon ce traieste in cavernele de dincolo de ape.

Un subiect senzational, dar nu prea mediatizat

Pina in 1960 fenomenul din emisfera estica era foarte putin cunoscut si mediatizat. Abia mai tirziu s-au remarcat asemanarile cu Triunghiul Bermudelor. In ciuda frecventelor stiri despre disparitiile misterioase aparute in presa japoneza, rar ele au prezentat un interes pentru Occident.

Unul dintre motive ar putea fi barierele lingvstice. Un altul, atitudinea rasista fata de lumea asiatica. Pe drept cuvint multi se intreaba cit de cunoscut ar mai fi fost Triunghiul Bermudelor daca nu s-ar fi aflat atit de aproape de Statele Unite?

Exista mai multe explicatii

In Antichitate astfel de fenomene inexplicabile erau puse pe seama interventiei zeilor, a demonilor sau a creaturilor mitice. Astazi disparitia unui echipaj sau a unei nave ramine un mister de nedezlegat.

Mass-media si impatimitii de acest subiect lanseaza o multime de supozitii.

Fie e vorba despre o rapire a extraterestrilor, fie o disparitie printr-o gaura neagra sau printr-o poarta deschisa inspre alta dimensiune, paralela cu universul nostru. Unii, mai mistici au emis teorii referitoare la existenta unor forte malefice nevazute.

Altii, mai pragmatici, considera ca e vorba despre disparitii premeditate, menite sa obtina in mod fraudulos banii din asigurarile de viata ale asa-ziselor victimelor. Oricare ar fi raspunsul, un lucru este cert. Triunghiul Dragonului si echivalentul sau din Pacific ramin unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale lumii contemporane.”[2]

„Dragonul” are o simbolistica importanta in cadrul mitologiei universale pe Planeta, dar in special in Orientul Indepartat, deoarece primii imparati chinezi si japonezi sustin ca ei se trag direct din acesti „dragoni”. Imparatul Japoniei de astazi, Akihito, un important membru al Iluminatilor, sustine oficial ca el este urmasul zeitei-dragon, Amaterasu. Asta sustinea si Printul Nicholas de Vere von Drakenberg in cartea sa „Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”[3], despre faptul ca Anunnaki au fondat casele regale pamantene, respectiv imperiale.

„Dragonul” in textul de fata e inteles ca o fiinta reptiliana, iar „lumea adancurilor” sau „abisul” are diverse interpretari mistice, dar militari precum Phillip Schineider (asasinat in ianuarie 1996) sustinea ca reptilienii au baze subterane, dand ca si exemplu Baza Dulce din New Mexico. Un alt personaj care vorbeste despre „luminile subterane” este si Dante Aligheri, in opera sa „Infernul”[4], acesta face o calatorie in lumea subterana unde descrie cum „demonii” (Anunnaki) controleaza si batjocoreste pe oamenii pacatosi. Dante era un initiat al Cavalerilor Templieri, deci pe cale de consecinta avea acces la o inalta cunoastere ezoterica.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste anomaliile geomagnetice din aceste zone, ele au la baza o stiinta mai putin cunoscuta. In Fizica Cuantica, se cunoaste, dar oficial nu se recunoaste. Ideea este ca liniile hartamann, atunci cand se intersecteaza produc astfel de vortexuri. Ca tot sintem in Orientul Indepartat, chinezii au o traditie inainte de a-si construi casa, acestia i-au o soparla si o ating cu capul si picioarele de pamant, sa vada cum se comporta, iar daca ea devine agitata, nu-si vor construi casa acolo, considerand-o „zona negativa”, acesta e un limbaj folosit de ei, dar in termeni stiintifici, aceste linii hartmann, provoaca toate aceste anomalii.

Exista familii ce apar speriate, de multe ori zicand: „casa mea e plina de fantome si de duhuri rele”. De multe ori nu este vorba de niciun fel de fantoma sau de vreun duh, ci de locul cum e amplasata casa, caci iar ajungem la liniile hartmann, iar daca oamenii au amplasate casele pe astfel de zone, „misterul” este REZOLVAT.

Mai multe despre liniile hartmann cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aveti-grija-unde-va-construiti-casele-nu-va-construiti-casele-pe-vortexurile-energetice.

Mai multe despre Triunghiul Bermudelor si despre ceata electronica, care este responsabila pentru aceste disparitii, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ceata-electronica-misterioasa-ceata-care-este-responsabila-de-provocarea-celor-mai-misterioase-disparitii-de-pe-aceasta-planeta.

In cartea Aryanei Havah „Inuaki reptilianul din mine – de la Zamolxe spre Noua Era”[5] copilul intervievat sustine ca motivul pentru care dispar multe lucruri in Triunghiul Bermudelor, apar anomalii de timp si multe astfel de lucruri etichetate ca „paranormale” se datoreaza faptului ca acolo a explodat Atlantida, din cauza unor cristale de foc, iar acestea si acum se afla pe fundul Oceanului Atlantic si produc astfel de anomalii. E posibil sa fie acelasi lucru si in zona Japoniei, avand in vedere ca acolo a fost Lemuria.

SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/din-1948-pana-in-prezent-au-disparut-83-de-avioane-o-parte-din-ele-s-au-evaporat-in-asia-de-sud-est-acolo-unde-a-disparut-misterios-si-avionul-malaiezian-ce-se-intampla-in-acea-zona/

2. http://www.esoterism.ro/ro/trdragon.php

3. Printul Nicholas de Vere von Drakenberg in cartea sa „Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”

4. Dante Aligheri in opera sa „Infernul”

5. Aryanei Havah in cartea sa „Inuaki reptilianul din mine – de la Zamolxe spre Noua Era”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...