Triunghiul Negru – o aeronavă propulsată de sisteme antigravitaționale

Distribuie!

„Sunt numeroase rapoarte care pun in evidenta existenta acestei aeronave si mai ales, sugereaza faptul ca este propulsata de sisteme antigravitationale.

Raport special


de Harry Howard

General George S. Brown


„Nu știu dacă această poveste a fost vreodată spusă. Ele nu au fost numite OZN-uri. Ele au fost numite elicoptere inamice. Și au fost observate numai pe timp de noapte și numai în anumite locuri. Au fost observate în jurul DMZ la începutul verii din ’68 si acest lucru a dus la o mică luptă tăcută.

In cursul acesteia, un distrugător australian a fost lovit și nu am găsit nici un inamic, ne-am trezit doar atunci când acest lucru a fost rezolvat. Acest fenomen a fost fotografiat acolo, și nu a existat nici un dușman, toți cei implicați, au reacționat ca întotdeauna.”

,,Întotdeauna după întuneric, același lucru s-a întâmplat si la Pleiku in Highlands din ’69.” Generalul George S. Brown, USAF- șef de stat major, Departamentul de Aparare ( transcriere a conferinței de presă din Illinois, 16 octombrie 1973).

Triunghiurile Negre – cel mai mare secret tinut vreodata

Harv Howard scrie, „Statele Unite tinde sa dezvolte de obicei aeronave avansate, având în vedere propunerile publice de finanțare, dezvoltare, cantitățile și problemele. Proiectele curente ale bombardierelor F-22, F-35 și B-2 au procedat în acest mod. Dar atunci când aeronavele sunt extrem de strict secrete, ei au îngropat prea adânc pentru a putea urmări, din alocările bugetare negre inițiale prin intermediul a diverse aspecte ale dezvoltării lor în teatrele de operații. ”

U-2, SR-71 și F-117A, adânc secretizate de la Lockheed – faimosul Skunkworks – nu au devenit cunoscute publicului până în anii de utilizare practică. Astăzi, dovezile sunt copleșitoare, secretele pot fi păstrate de către industriile aerospațiale și de guvern. Așa-numitele „triunghiuri negre” pot fi adăugate la lista de articole secrete ale bugetului negru.

Finanțarea ar fi venit în mod diferit de la banii pentru „Star Wars”, o parte din trilioanele ,,pierdute” ale Pentagonului, programe care nu au existat niciodată, și „depășirile” însăilate pe alte proiecte construite, cum ar fi foarte scumpul bombardier B-2 și F-117A ( acestea sunt detinatoare a tehnologiei stealth, de invizibilitate pe radar-primul costa aprox. 2 miliarde dolari bucata, iar al doilea cca. 100 milioane dolari, n.a.).

Mii de aparitii ale triunghiurilor face greu de credibilizat variantele guvernamentale de dezinformare. Există aceste aeronave-triunghiuri. Aproape fiecare cetățean tipic american asistă în întuneric, la un triunghi mare în mișcare foarte scăzută și în tăcere deasupra capului. Diferenta dintre avioanele clasice si aceste aeronave care plutesc in aer, in tacere este inconfundabila si tulburatoare. In consecinta, stim mai multe despre aceasta aeronava triunghiulara, decat despre orice alta aeronava secreta produsa vreodata.

Aceste aeronave s-au aratat doar in SUA si UK, rareori au fost vazute in afara Europei si a SUA. Si cu toate acestea nu a fost dezvaluita publicului de mai bine de 30 de ani. Cum va explicati ca NASA a abandonat folosirea navetelor spatiale, dupa cum stiti, precum si a rachetelor cu echipaj uman ? Oare nu au un as in maneca ?

Există aspecte ale situației, care nu sunt atât de simplu de explicat. Dar, în primul rând, trebuie să stabilim importanța triunghiurilor raportata la situația noastră din lumea reală.
Triunghiurile (și similitudinile lor cu motor) sunt cea mai mare dezvoltare de dispozitive mecanice de la inventarea roții, din istoria contemporana a umanitatii.

Aceste aeronave nu sunt avioane adevărate. Ele nu folosesc atmosfera (aerul) pentru ridicare sau propulsie. Caracteristica lor de bază este ca ocolește efectele gravitației. Această metodă cu totul diferita de locomoție ne va permite sa transformam literalmente activitățile umane pe pământ și in explorarea spațiului cosmic.

Practic, există un mod rapid, de încredere și de transport low-cost, care va înlocui multe alte tipuri utilizate în prezent în aer, pe pământ și pe mare. În plus, sfidarea aproape miraculoasa a legilor fizicii, le oferă în mod automat distincția de a fi cea mai teribila arma pusa vreodată în mâinile unei puteri mondiale. Această caracteristică, singura, este suficienta pentru a explica de ce ele rămân dispozitive secrete de top.

Si in mod logic, putem sa intrebam: daca sunt un secret de top de cel putin 30 de ani si sunt lasate sa fie vazute pe cer, de ce nu sunt facute publice ? Care-i scopul acestui joc, oare pentru a se vedea reactia oamenilor ? Dupa ce am asistat de cel putin 50 de ani la negarea si discreditarea fenomenului OZN, nu credeti ca ar fi timpul sa se dezvaluie totul, indiferent de consecinte ?

Si o alta problema care tot logic s-ar pune este urmatoarea : dintre cei care au avut privilegiul sa vada o astfel de aeronava plutind si apoi disparand brusc, credeti ca daca li s-ar spune ca este o nava pamanteana, construita in secret din taxele lor jefuite de propriul guvern, ar crede ?

Eu cred ca ar spune mai repede ca este un OZN…Deci unde ne aflam oameni buni ? Pana la urma tehnologia acestei nave este dezvoltata din OZN-urile prabusite de-a lungul timpului pe pamant, cu ajutorul unor ET cu care s-a conlucrat in bazele subterane existente. Sunt si civilizatii ET care au nave asemanatoare in forma de triunghi( de exemplu civilizatia lui Bashar) si asta in cazul dezvaluirii, ar putea crea confuzie printre noi, care-s ale noastre si care ale LOR ?

Deci, ma gandesc ca si dupa ce in sfarsit va avea loc Dezvaluirea, manipularea sa nu se opreasca acolo, fortele din umbra sa aiba tot timpul un plan de rezerva cu mai multe scenarii. Si tehnologia acestor nave poate este detinuta si de alte state, nu doar de SUA. Cazul lui Gary McKinnon, care a descoperit din greseala fisiere secrete cu flota stelara a SUA este de notorietate. Cu alte cuvinte problema desecretizarii nu este chiar asa simpla cum pare la prima vedere.

Poate la nivelul de gestionare al acestor nave s-a produs si un salt calitativ in constiinta daca nu sunt utilizate in operatiuni militare, care ar putea asigura lovituri sigure si devastatoare fara ,,drept la replica”.

Dintre proiectele secretizate cu tehnologie exotica, in afara de cele mentionate mai sus, pot aminti :

– Aurora
– Lockheed Martin X-33A
– Nautilus de la Boeing si Airbus Industries
– TR-3A Pumpkinseed
– TR-3B Triunghiular
– Northrop Great Pumpkin Disc
– Teledyne Ryan Aeronautical XH-75D
– Elicopterul Antigravitational Shark
– Bombardierul hipersonic antigravitational TAW-50, de la Lockheed Martin si Northrop”

Sursa: https://burebista2012.blogspot.com/2014/06/triunghiul-negru-ozn-ul-terestru.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...