Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trump acuza retelele de socializare de cenzura: Reduc la tacere milioane de oameni

Presedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii retelelor de socializare ca reduc la tacere milioane de oameni, prin cenzura, dar nu a oferit si dovezi in acest sens.

“Gigantii mediei sociale reduc la tacere milioane de oameni. Nu putem face asta, chiar daca inseamna sa auzim in continuare stiri false precum CNN, al carei rating a scazut grav. Oamenii trebuie sa isi dea seama singuri ce este real si ce nu, fara cenzura”, a scris Trump pe Twitter, fara sa mentioneze anumite companii, relateaza Reuters.


Trump a criticat retelele de socializare si saptamana trecuta, afirmand, fara sa ofere dovezi, ca unele companii “discrimineaza total vocile republicane/conservatoare”.

Tweet-urile respective au fost publicate dupa masurile luate de YouTube si Facebook pentru eliminarea continutului postat de Infowars, un site condus de Alex Jones, autorul unor teorii ale conspiratiei. Contul detinut de Jones pe Twitter a fost suspendat temporar, pe 15 august.


Trump a afirmat, intr-un interviu acordat luni Reuters, ca este foarte periculos ca operatori de retele sociale, precum Twitter si Facebook, sa reduca la tacere voci care utilizeaza serviciile lor.

Comentariile presedintelui au avut loc in timp ce industria retelelor de socializare este tot mai urmarita de catre Congres, in legatura cu propaganda straina.

Facebook, Twitter si Alphabet au eliminat marti sute de conturi care aveau legaturi cu propaganda iraniana, in timp ce Facebook a blocat o campanie legata de Rusia.

Agentiile americane de informatii au ajuns la concluzia ca Rusia a incercat sa influenteze alegerile prezidentiale din 2016, prin hacking si alte activitati, inclusiv prin utilizarea mediei sociale, printr-o campanie de influentare.

Intrebata despre acuzatiile lui Trump, Twitter a facut referire la o audiere de trei ore a directorului pentru politici publice al companiei, Nick Pickles, intr-o comisie a Camerei Reprezentantilor. Acesta a spus ca acuzatiile potrivit carora Twitter blocheaza opiniile conservatorilor sunt nefondate si ca lucreaza pentru a defini si a actiona impotriva “comportamentului incorect, nu a unui anumit tip de discurs”.

Reprezentantii Facebook au refuzat sa comenteze.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/donald-trump/twitter/trump-acuza-retelele-de-socializare-de-cenzura-reduc-la-tacere-milioane-de-oameni-1526892
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

John Pierpont Morgan a fost un adevărat gigant în bănci – finanţe – industrie
Incălzirea globală nu rezultă din emisiile de gaze de seră în atmosferă, ci din pricina nivelului crescut al radiațiilor solare din ultimul secol. Modificările aduse de gazele de seră atmosferei nu au o bază științifică
Primul artist care a tras un semnal de alarmă despre Iluminați a fost Michael Jackson
Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) - un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!
Instinctul de turmă – educația modernă și sistemul decepției
Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !
Pentagonul susține că, "din greșeală", i-au aprovizionat cu arme pe teroriștii ISIS (2014)
Deputat afgan: "Elicoptere neidentificate, probabil ale SUA, ajută terorişti Stat Islamic"
Președintele Filipine acuză SUA și Marea Britanie că au adus terorismul în Orientul Mijlociu
LSD și Controlul Minții
Expresiile „teoria conspiraţiei” sau „conspiraţionist” sunt nişte sintagme peiorative aruncate în discuţii cu intenţia de a face pe cineva să pară nebun sau paranoic. Este o tactică frecventă a poliţiei moderne de cenzură a gândirii, într-o încercare disperată de a submina posibilităţile de informare ale oamenilor
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Câmpul de luptă s-a extins acum pretutindeni pe glob
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...