Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni

by “Trump acuza retelele de socializare de cenzura: Reduc la tacere milioane de oameni Presedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii retelelor de socializare ca reduc la tacere milioane de oameni, prin cenzura, dar nu a oferit si dovezi in acest sens. “Gigantii mediei sociale reduc la tacere milioane […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trump acuza retelele de socializare de cenzura: Reduc la tacere milioane de oameni

Presedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii retelelor de socializare ca reduc la tacere milioane de oameni, prin cenzura, dar nu a oferit si dovezi in acest sens.

“Gigantii mediei sociale reduc la tacere milioane de oameni. Nu putem face asta, chiar daca inseamna sa auzim in continuare stiri false precum CNN, al carei rating a scazut grav. Oamenii trebuie sa isi dea seama singuri ce este real si ce nu, fara cenzura”, a scris Trump pe Twitter, fara sa mentioneze anumite companii, relateaza Reuters.


Trump a criticat retelele de socializare si saptamana trecuta, afirmand, fara sa ofere dovezi, ca unele companii “discrimineaza total vocile republicane/conservatoare”.

Tweet-urile respective au fost publicate dupa masurile luate de YouTube si Facebook pentru eliminarea continutului postat de Infowars, un site condus de Alex Jones, autorul unor teorii ale conspiratiei. Contul detinut de Jones pe Twitter a fost suspendat temporar, pe 15 august.


Trump a afirmat, intr-un interviu acordat luni Reuters, ca este foarte periculos ca operatori de retele sociale, precum Twitter si Facebook, sa reduca la tacere voci care utilizeaza serviciile lor.

Comentariile presedintelui au avut loc in timp ce industria retelelor de socializare este tot mai urmarita de catre Congres, in legatura cu propaganda straina.

Facebook, Twitter si Alphabet au eliminat marti sute de conturi care aveau legaturi cu propaganda iraniana, in timp ce Facebook a blocat o campanie legata de Rusia.

Agentiile americane de informatii au ajuns la concluzia ca Rusia a incercat sa influenteze alegerile prezidentiale din 2016, prin hacking si alte activitati, inclusiv prin utilizarea mediei sociale, printr-o campanie de influentare.

Intrebata despre acuzatiile lui Trump, Twitter a facut referire la o audiere de trei ore a directorului pentru politici publice al companiei, Nick Pickles, intr-o comisie a Camerei Reprezentantilor. Acesta a spus ca acuzatiile potrivit carora Twitter blocheaza opiniile conservatorilor sunt nefondate si ca lucreaza pentru a defini si a actiona impotriva “comportamentului incorect, nu a unui anumit tip de discurs”.

Reprezentantii Facebook au refuzat sa comenteze.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/donald-trump/twitter/trump-acuza-retelele-de-socializare-de-cenzura-reduc-la-tacere-milioane-de-oameni-1526892
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Putin doreste ca Rusia de devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE
Analist "Fox News" concediat, dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii "Controlului Armelor" din SUA
Germanii, tot mai furioşi pe mass-media corporatistă pe care o descoperă ca fiind mincinoasă
Dosar: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
ISIS, Al-Nusra, Al-Qaeda își iau banii și ideologia de la aliații SUA
Ungaria susține Polonia în lupta cu UE. Ungaria și Polonia s-au aliat împotriva globaliștilor
Asasinarea lui Abraham Lincoln – o conspiraţie clasică
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Ministrul de Externe al Poloniei către Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Vă rugăm să ne dați voie să ne respectăm propria Constituție, nu viziunea dumneavoastră despre Constituția noastră!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro