Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni

Distribuie!

„Trump acuza retelele de socializare de cenzura: Reduc la tacere milioane de oameni

Presedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii retelelor de socializare ca reduc la tacere milioane de oameni, prin cenzura, dar nu a oferit si dovezi in acest sens.

„Gigantii mediei sociale reduc la tacere milioane de oameni. Nu putem face asta, chiar daca inseamna sa auzim in continuare stiri false precum CNN, al carei rating a scazut grav. Oamenii trebuie sa isi dea seama singuri ce este real si ce nu, fara cenzura”, a scris Trump pe Twitter, fara sa mentioneze anumite companii, relateaza Reuters.


Trump a criticat retelele de socializare si saptamana trecuta, afirmand, fara sa ofere dovezi, ca unele companii „discrimineaza total vocile republicane/conservatoare”.

Tweet-urile respective au fost publicate dupa masurile luate de YouTube si Facebook pentru eliminarea continutului postat de Infowars, un site condus de Alex Jones, autorul unor teorii ale conspiratiei. Contul detinut de Jones pe Twitter a fost suspendat temporar, pe 15 august.


Trump a afirmat, intr-un interviu acordat luni Reuters, ca este foarte periculos ca operatori de retele sociale, precum Twitter si Facebook, sa reduca la tacere voci care utilizeaza serviciile lor.

Comentariile presedintelui au avut loc in timp ce industria retelelor de socializare este tot mai urmarita de catre Congres, in legatura cu propaganda straina.

Facebook, Twitter si Alphabet au eliminat marti sute de conturi care aveau legaturi cu propaganda iraniana, in timp ce Facebook a blocat o campanie legata de Rusia.

Agentiile americane de informatii au ajuns la concluzia ca Rusia a incercat sa influenteze alegerile prezidentiale din 2016, prin hacking si alte activitati, inclusiv prin utilizarea mediei sociale, printr-o campanie de influentare.

Intrebata despre acuzatiile lui Trump, Twitter a facut referire la o audiere de trei ore a directorului pentru politici publice al companiei, Nick Pickles, intr-o comisie a Camerei Reprezentantilor. Acesta a spus ca acuzatiile potrivit carora Twitter blocheaza opiniile conservatorilor sunt nefondate si ca lucreaza pentru a defini si a actiona impotriva „comportamentului incorect, nu a unui anumit tip de discurs”.

Reprezentantii Facebook au refuzat sa comenteze.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/donald-trump/twitter/trump-acuza-retelele-de-socializare-de-cenzura-reduc-la-tacere-milioane-de-oameni-1526892
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de numărul doi în FBI
Agenda 21 și Guvernul Mondial: Politicile Agendei 21 datează din anii '70, dar aceasta a demarat cu adevărat în 1992, la Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro
SUA, CIA, heroina afgană și istoria talibanilor
Documente declasificate: Cum a vrut CIA sa îl asasineze pe Raul Castro în 1960
Avioane ale Turciei au incalcat spatiul aerian al Greciei, dar n-au fost doborate!
Operațiunea High Jump: În 1947, flota High Jump, condusă de amiralul Richard Byrd, s-a apropiat de Antarctica. Din apă au ieşit brusc discuri zburătoare care puteau decola vertical şi se deplasau cu o viteză uimitoare în orice direcţie. Navele emiteau anumite raze distrugătoare, cu care au făcut un adevărat masacru în rândurile americanilor
Un sfert dintre americani cred că "guvernul e dușmanul"
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smartphone-urilor și computerelor cu Windows
SUA: La îndemnul unui profesor de origine română, Universitatea Princeton a adoptat principiile LIBERTĂȚII academice pentru a se proteja de corectitudinea politică
Noi revelații despre OZN-uri, despre Zona 51 și despre colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite civilizații extraterestre
Turnurile World Trade Center au fost, adesea, ţinta atacurilor teroriste în cadrul simulărilor din aplicaţiile militare

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...