Trump: “SUA nu vor mai folosi armata pentru a construi democrația în străinătate”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trump: SUA nu vor mai folosi armata pentru a construi democrația în străinătate

Președintele american Donald Trump a declarat că Statele Unite nu vor mai folosi forțele armate pentru a construi democrația în alte părți ale lumii.

BUCUREȘTI, 22 aug — Sputnik. Statele Unite nu vor mai folosi forțele armate pentru a construi democrația în alte părți ale lumii, a declarat luni președintele american Donald Trump, informează Sputnik International.

“Nu vom mai folosi militarii americani pentru a construi democrații în țări îndepărtate sau pentru a încerca să reconstruim alte țări după modelul nostru. Aceste zile sunt la sfârșit. În schimb vom lucra cu aliații și partenerii pentru a ne proteja interesele comune”, a spus Trump în cadrul unei conferințe de presă la Fort Myer din Arlington, Virginia, prezentând o nouă strategie integrată pentru abordarea politicii externe pe care SUA o va avea în Asia de Sud.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20170822/14164743/trump-sua-mai-folosi-armata-pentru-construi-democratia-strainatate.html

Avand in vedere o asemenea declaratie, este bine sa fim sceptici, caci globalistii care conduc SUA vor dori intotdeauna razboi.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20170822/14164743/trump-sua-mai-folosi-armata-pentru-construi-democratia-strainatate.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...