Trump versus Soros pe scena Americii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Desi a trecut aproape o saptamana de la alegeri, grupuri de tineri in marea lor majoritate afro-americani, hispanici, imigranti continua sa protesteze in strada. Se spune ca in spatele lor s-ar afla unul dintre principalii finantatori ai Partidului Democrat, miliardarul George Soros ale carui interese ar fi periclitate prin instalarea la Casa Alba a unui presedinte republican. In orice caz este prima data in istoria Americii cand la nici o ora de la aflarea rezultatului, strada cere presedintelui ales sa renunte la functie fara sa conteste corectitudinea desfasurarii scrutinului.

Motivul invocat este acela ca Donald Trump are convingeri neonaziste si ca atare nu poate conduce natiunea cea mai democratica din lume. E adevarat ca excentricul miliardar, devenit, in mod paradoxal data fiind pozitia lui sociala, adversar al marii finante de pe Wall Steet, a facut in campania electorala unele declaratii dure la adresa unor grupuri rasiale, religioase ori de alte orientari sexuale. Mai mult, el a numit avortul crima, fapt care i-a socat chiar si pe unii dintre apropiatii sai republicani.


A sustine insa ca in calitate de presedinte al Statelor Unite, Donald Trump ar putea sa construiasca un zid la granita cu Mexicul, sa interzica intrarea in tara a musulmanilor, sa abroge dreptul homosexualilor de a-si jura iubire vesnica in fata ofiterului starii civile, ori dreptul femeilor de a fi stapane nu doar pe propriul corp ci si pe copilul care se dezvolta in pantecele lor, este o propaganda ieftina pe care majoritatea cetatenilor americani nu o vor inghiti.

trump-soros

Caci potrivit sistemului legislativ orice hotararea luata de presedinte in materie de politica interna sau externa trebuie aprobata de Congresul SUA. Ori in cel mai inalt for decizional american intalnesti politicieni de diferite convingeri si orientari.


Si totusi, cei care confunda libertatea cu anarhia, fie ca sunt sau nu manipulati de miliardarul Soros, ar putea avea unele dezavantaje reale odata cu instalarea miliardarului Trump in Biroul Oval. Visul lor de a fuma legal marijuanna s-ar putea spulbera la fel ca si dorinta de a muri la cerere in prezenta unui asistent medical. Ca sa nu mai pomenesc de acele persoane care, iertat sa-mi fie cinismul, vor dori sa curme viata pruncilor la cateva ore dupa nastere. In rest,  America ramane America.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Trump-versus-Soros-pe-scena-Americii-138245
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Materia este conştientă

Cine desenează cercuri în lanuri?

Italia: Spionii PSI l-au localizat pe generalul american James Dozier, care a fost răpit de către Brigăzile Roșii în 1981

Grupul Bilderberg dorește să creeze un Guvern Mondial

Putin la NBC: “SUA intervin în procesul politic peste tot în lume”

Închide