Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

Cu fiecare zi ce trece tot mai multe informatii vin din „lumea celor liberi”, care este, fara indoiala, SUA. Faptul ca SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie.


10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n

In ceea ce urmeaza veti vedea, pe fata, cum rebelii antrenati de SUA, sa inlature „regimurile dictatoriale” din Orientul Mijlociu, in cadrul Operatiunii „Primavara Araba”, derulata la inceputul anului 2011, predau arme si munitii catre… celulele teroriste, in acest caz, este vorba de celebra retea terorista Al Qaeda.

Osama Bin Laden a fost liderul aceste retele, pe care unii ofiteri de informatii n-au considerat-o „terorista”, afirmand ca, „este doar o baza de date a mujahedinilor atrenati de SUA in timpul razboiului din Afganistan”. Osama Bin Laden a avut legaturi de afaceri cu familia Bush in cadrul Companiei Carlyegroup, care continua sa extraga profit de pe urma alimentarii masinii de razboi a SUA din Orientul Mijlociu, pe principiul finantarii ambelor tabere.


Mai multe aflam de pe pagina Ziare.com:

„Rebeli sirieni formati militar de catre Statele Unite au predat o parte a echipamentului si munitiei lor Frontului al-Nusra, aripa siriana a organizatiei Al-Qaida, a recunoscut Comandamentul Fortelor Americane in Orientul Mijlociu (CENTCOM).

Rebelii au anuntat armata americana ca au predat „sase camionete si o parte a munitiei lor unui intermediar suspectat ca face parte din Frontul al-Nusra, adica aproape un sfert din echipamentul lor”, aparent „in schimbul permiterii trecerii”, a anuntat vineri Centcom intr-un comunicat, citat de AFP.

In cazul in care va fi confirmat, acest comportament „este foarte ingrijorator si constituie o incalcare a regulilor” programului de formare a Noilor Forte Siriene (NSF, New Syrian Forces), a anuntat colonelul Patrick Ryder, un purtator de cuvant al Centrcom, citat in comunicat.

Potrivit unui oficial american, contactat de AFP, nu a avut loc o dezertare a combatantilor catre Frontul al-Nusra. Dar „nu stim decat ceea ce ne spun ei”, a adaugat el.

Acest episod marcheaza o noua lovitura la adresa credibilitatii acestui program, lansat de catre Statele Unite la inceputul anului.

Pentagonul confirma: 70 de rebeli antrenati de militari americani au ajuns in Siria

Programul are obiectivul sa formeze si sa echipeze aproximativ 5.000 de rebeli pe an, timp de trei ani, cu scopul de a lupta – in Siria – impotriva gruparii Statul Islamic.

Insa el a permis, pana in prezent, formarea a doar doua grupuri de 54 si, respectiv, 70 de combatanti, potrivit unor date furnizate de catre Pentagon.

SUA negociaza momentul in care sa fie dat jos de la putere presedintele Siriei

Primul grup de 54 de combatanti a intrat in Siria in iulie, dar doar zece dintre ei se aflau efectiv, saptamana trecuta, pe teren, potrivit Pentagonului.

Al doilea grup a patruns pe teritoriul sirian saptamana trecuta. Pentagonul a fost nevoit sa dezminta, saptamana aceasta, ca o parte dintre ei s-a alaturat al-Nusra, in urma unor informatii in acest sens puse in circulatie pe retele de socializare.

Pentagonul a anuntat cu aceeasi ocazie ca „toate armele si echipamentul” predate acestor rebeli se aflau sub controlul lor, o afirmatie asupra careia a fost nevoit sa revina acum.

Programul a fost grav afectat de infiltrarea puternica a unor candidati selectati si antrenati de catre americani. Numerosi experti apreciaza, de asemenea, ca vointa Washingtonului de a limita campul de actiune al rebelilor la lupta impotriva gruparii Statul Islamic a descurajat multi potentiali recruti.

Administratia americana se afla in plin proces de reflectie in vederea reformarii programului, pentru care Congresul a deblocat o finantare in valoare de 500 de milioane de dolari anul acesta.”[1]

Nu exista nicio retea terorista Al Qaeda !

„<<Vă spun clar că nu există niciun grup terorist sau armată islamică care să se numească Al Qaeda. Orice ofiţer de informaţii din lume ştie acest lucru. În schimb, există o campanie de propagandă pentru a face publicul să creadă în existenţa unei entităţi malefice, care ar reprezenta diavolul>>. Aceste informaţii şocante aparţin unui jurnalist de investigaţie pe nume Wayne Madsen. Să vedem împreună care sunt argumentele sale…

Fost ministru britanic de externe: “Al Qaeda nu e un grup terorist”

Cu puţin timp înainte de moartea sa (petrecută în 2005), fostul ministru britanic de externe Robin Cook (între 1997 şi 2oo1) spunea Parlamentului Marii Britanii că Al Qaeda nu reprezintă de fapt un grup terorist, ci o bază de date de mujaheddini şi luptători islamici, folosiţi de CIA şi de Arabia Saudită pentru a lupta împotriva sovieticilor din Afghanistan.

Al-Qaeda…o simplă bază de date

Într-un articol apărut în anul 2004 în “Courtesy of World Affairs”, in cotidian din New Delhi, Pierre-Henry Bunel, un fost agent secret francez, face câteva afirmaţii foarte interesante:

“Am auzit pentru prima oară de Al-Qaeda atunci când mă aflam în Iordania. Eram ofiţer francez, şi, la acea dată forţele franceze aveau contacte apropiate cu Iordania (…) Doi din colegii mei iordanieni erau experţi în calculatoare. Ei predau şi la universitate şi îmi povesteau cum erau ‘pedepsiţi’ studenţii lor. Astfel, dacă un student întârzia la cursuri, i se spunea: “Vei fi notat în Qeidat il-Maaloomaat”, adică “Vei fi notat în baza de date”…mai precis “Vei primi un avertisment”. Dacă studenţii greşeau mai mult erau notaţi în “Qeidat i-Taaleemaat”. În cazurile cele mai grave, studenţii erau notaţi în “Al Qaeda”, adică în baza de date cu cele mai grave abateri disciplinare.”

Totul a început în anii 1980…

Acelaşi fost agent secret Bunel ne explică în continuare originea lui Al Qaeda:

La începutul anilor 1980, Banca Islamică pentru Dezvoltare, localizată în Jeddah, Arabia Saudită, în aceeşi locaţie cu Secretariatul Permanent al Organizaţiei Conferinţei Islamice, a cumpărat un nou sistem computerizat care s-a dovedit a fi mult mai sofisticat decât nevoile sale de atunci. Atunci, s-a hotărât ca o parte din sistemul informaţional al băncii să fie folosit pentru a găzdui o bază de date a Organizaţiei Conferinţei Islamice. La această bază de date se puteau conecta prin telefon toate autorităţile competente din ţările membre ale Conferinţei Islamice.

Al Qaeda = baza

Această bază de date era divizată în două părţi: una în care participanţii la întrunirile organizaţiei puteau alege şi trimite informaţiile de care aveau nevoie, şi altă parte era alcătuită din fişierele de decizie în care erau înregistrate toate deciziile luate de organizaţie. În limba arabă, fişierele erau numite: ‘Q eidat il-Maaloomaat’ şi ‘Q eidat i-Taaleemaat.’ Aceste fişiere erau ţinute într-un singur fişier mai mare, ce purta numele în arabă de ‘Q eidat ilmu’ti’aat’, care în arabă înseamnă “bază de date”. Dar arabii, deseori, scurtau cuvântul în “Al Qaida” sau “Al Qaeda”, care în arabă înseamnă “baza”. Baza militară aeriană de la Riyadh (Arabia Saudită) poartă numele de ‘q eidat ‘riyadh al ‘askariya.’ “Q eida” înseamnă “bază”, pe când “Al Qaida” înseamnă “baza”.

Aşadar, la mijlocul anilor 80, Al Qaeda era baza de dată dedicată comunicaţiilor între membrii Organizaţiei Conferinţei Islamice.

Îi dăm din nou cuvântul lui Pierre-Henry Bunel:

“La începutul anilor 1990, eram ofiţer de informaţii francez. Datorită cunoştinţelor mele de limbă arabă, treaba mea era să traduc faxurile precum şi alte documente interceptate de serviciile noastre secrete. Adesea interceptam materiale trimise de reţele islamice ce operau în Marea Britanie sau Belgia. Aceste documente conţineau indicaţii trimise către grupările armate islamice din Franţa sau Algeria. Mesajele citeau diferite surse, dar printre cele mai citate erau ONU, Mişcarea ţărilor non-aliniate, Agenţia Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi şi…Al Qaeda.”

Osama bin Laden folosea baza de date Al Qaeda

Dar Al Qaeda era doar baza de date a Organizaţiei Conferinţei Islamice. Orice membru al acestei organizaţii putea lua date din această bază de date. Era foarte natural pentru Osama bin Laden (aşa-zisul lider al organizaţiei Al Qaeda) să fie conectat la această bază de date, atât timp cât el era membrul unei importante familii saudite ce activa în lumea bancară şi a afacerilor.

Atunci când Osama bin Laden era agent american în Afghanistan (în anii 1980), reţeaua de Intranet Al Qaeda era un foarte bun sistem de comunicaţii pentru a se putea trimite mesaje.”[2]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/al-qaida/ups-cum-a-livrat-pentagonul-armament-indirect-al-qaida-1384369
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/nu-exista-nicio-organizatie-terorista-al-qaeda/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...