Tsunami-ul din 2004 a fost provocat de o bombă

Distribuie!

„Cu cele 229.866 de morţi pe care le-a provocat, Tsunami-ul care a lovit Oceanul Indian pe 26 decembrie 2004, din perspectiva numărului uriaş de victime pe care le-a produs, se afla pe locul 7 în topul celor mai mari dezastre naturale din toate timpurile şi pe locul 2 în topul celor mai sângeroase cutremure.

Însă, dacă nu este vorba despre un dezastru „natural”, cu ajutorul unei aşa-numite bombe-tsunami, o armă nucleară care a fost detonată într-o poziţie strategică din adâncul oceanului?


Conspiraționiștii afirmă că tehnologia capabilă să provoace o tragedie de asemenea proporţii este cel puţin fezabilă, din moment ce o seamă de cercetări în acest domeniu au fost conduse încă din timpul celui de-al doilea Război Mondial, experimente cu bombe-tsunami realizându-se în 1944 şi 1945 în Noua Zeelandă.

De asemenea, încă din 1997, cu 7 ani înaintea devastatorului tsunami, Secretarul Apărării de atunci, din Statele Unite, William S. Cohen, afirma că: „ Există grupări care au capacitatea de a se angaja în eco-terorism, prin tehnologii militare capabile să schimbe clima, să provoace cutremure sau erupţii vulcanice. ”


Cu toate acestea, în afara ipotezei că totul a fost un sângeros test la scară mare, cu greu se pot descifra motivele celor care ar fi lovit atât de crunt Sud-Estul Asiei prin tsunami-ul din Oceanul Indian.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11060
  2. Foto: AFP

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...