Tunelul din Munții Bucegi către Buzău, Irak, Gobi și Tibet

Distribuie!

„Linia principala spre Tibet nu am voie să o comentez acum, pentru că lucrurile sunt delicate la nivel diplomatic. China și-a rezervat dreptul să nu permită scurgerea de informații în ceea ce privește ramura principală a tunelului, chiar daca nu are acces la el, iar noi nu dorim tensiuni suplimentare în acest sens. Cel puțin asta era situația acum câțiva ani, pentru că în ultimul timp primim un alt gen de semnale de la guvernul chinez. Deoarece subiectul este sensibil, prefer sa-l dezvolt într-unul din volumele următoare, dacă voi avea „liber” pentru aceasta.

Pe de altă parte, una dintre ramurile secundare ale tunelului – cea care duce spre Curbura Buzăului – prezintă un mare interes strategic pentru Romania, care, de asemenea, nu poate fi dezvăluit deocamdată. A rămas bifurcația spre Irak, iar mai departe prelungirea spre Podișul Gobi și Mongolia.


Pentru ceea ce am acceptul sa spun în acest volum, varianta spre Irak este singura ce poate fi considerată, într-o anumită măsură, fără consecinte neplăcute. În linii mari, știam ce urma să văd acolo și mai ales știam ceea ce noi doream sa găsim, dar cu toate acestea emoția deplasării și a experienței efective era foarte vie.

Asa dupa cum am mai spus, patrunderea in complexul secret din Muntii Bucegi inseamna in mod automat un salt vibrational al fiintei si tocmai de aceea niciodata nu pleci de acolo fiind plictisit, obosit sau iritat. Dimppotriva, dupa ce intri in Marea Galerie, realitatea inconjuratoare pare ca se transforma, chiar daca mintea iti spune ca nimic nu este diferit.


Accesul in Sala Proiectiilor inseamna implicit un salt evident, atat in frecventa de vibratie a mintii, cat si a trupului; in interiorul acestui spatiu, campul specific actioneaza la nivel celular, iar influenta subtila asupra psihicului si mentalului este deja un fapt cert. Odata cu intrarea in tuneluri, aceste influente iau forme caracteristice, caci fiecare culoar are intr-un fel propria lui „personalitate”.

Stiam ca al treilea tunel era destul de „accesibil” din punct de vedere tehnic, dar el se distingea prin ramificatiile sale. In decursul anilor, Cezar a facut mai multe expeditii pe fiecare dintre acestea, iar eu cunosteam din rapoarte rezultatele lor uluitoare.

Linia principala spre Tibet este cea mai directa cale de acces spre lumi extraordinare. La capatul ei, intr-unul dintre masivele tibetane, exista o veritabila „piesa de lansare”, atat in campul subtil al constiintei, cat si in lumea fizica exterioara. Dar, dupa cum am mai spus, mai multe dezvaluiri in acest sens ar intra acum sub anumite incidente politice, care trebuiesc evitate.

Pe de alta parte, ramificatia spre curbura Muntilor Carpati – intr-o zona ce corespunde la suprafata unui peisaj rural din Muntii Siriu – este scurta si conduce la o structura subterana uimitoare, care are un rol precis in acel punct. Din ratiuni militare si de securitate nationala, nu am voie sa detaliez, dar este posibil sa revin asupra acestui subiect intr-unul din volumele urmatoare.

Tot ceea ce pot spune acum este ca la capatul acestei ramificatii se afla un ansamblu complicat, in directa legatura cu tabloul principal de comanda din Sala Proiectiilor. Bifurcatia spre Irak este, insa, mai „accesibila” si mai simpla, dar pornind de la ce am descoperit acolo, am avut o idee care mai apoi s-a dezvoltat intr-un mod foarte atractiv si a condus spre rezultate remarcabile.”[1]

Cartile lui Radu Cinamar le gasiti la editura Daksha -> http://www.edituradaksha.ro/categories/view/20-seria-radu-cinamar

SURSE

  1. Radu Cinamar – Cristalul eteric: Al treilea tunel, editura Daksha, 2020.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...