Tunelul secret din Munții Retezat către Muntele Ceahlău

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Constantin Bursuc afirma ca a patruns intr-o vasta retea de galerii subterane artificiale. „Exista o retea de tuneluri fizice, reale, sub toata Romania. Eu am cartat, prin masuratori la fata locului, doar unele dintre aceste cai de comunicatie subterane, care se afla la 4-5 km adancime sub pamant,” afirma profesorul Constantin Bursuc.

Deocamdata domnia sa nu poate spune cu precizie cine si cu ce scop a facut aceste constructii misterioase, dar continua cercetarile, urmand a face publice rezultatele obtinute. Sustine insa ca in realizarea acestora sunt implicate inteligente din alte lumi din Univers sau din alte dimensiuni spatio-temporale, potrivit necenzuratmm.ro.


Profesorul relateaza: „Am fost contactat de anumite entitati subtile din Univers care mi-au comunicat ca trebuie sa facem un sistem de semnalizare pentru aterizarea navelor extraterestre de mare capacitate, sa-i zicem un fel de aeroport aerospatial. Pentru a indeplini acest lucru, mi s-a permis sa pot face decorporalizari si salturi in spatiu si timp. Am inceput investigatiile in urma cu trei ani, timp in care am fost insotit de doua entitati terestre care au contact permanent cu civilizatiile extraterestre”. Nu putem publica momentan detaliile tehnicilor de dedublare, nici informatii despre entitatile respective sau despre locatiile exacte unde se desfasoara cercetarile. Printre preocuparile profesorului si ale entitatilor care il ghideaza se afla si localizarea retelei de tuneluri din subsolul Romaniei.

Labirintul subteran


„Am inceput cercetarile din Suceava, unde se afla o poarta de intrare spre aceste constructii. Trebuie sa va spun ca exista, la 5km sub pamant, un «Centru spiritual», in care am avut acces numai in urma unei comenzi speciale, transmisa de entitatile care m-au insotit,” a precizat dl Bursuc. Apoi, a descris o sala imensa, luminoasa, cu peretii din bazalt lustruit, luminescenti si cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre rasarit.

Profesorul sustine ca a intrat efectiv (nu prin dedublare) intr-un tunel din Ceahlau, insotit fiind pana la intrare de prof. Traian Stanciulescu, director tehnic la Institutul de Inventica, filiala Iasi. Tunelul respectiv era in panta, avea cam 10m latime si 15m inaltime, cu bolta, iar in el gravitatia se anula partial, astfel ca deplasarea in interior se facea in salturi. Acest fenomen, pe care nu il poate explica deplin, i-a permis sa parcurga distante destul de mari intr-un timp scurt prin aceste labirinturi subterane. Conform hartilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adancime de 1.500 m sub pamant, leaga Muntii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Busteni), Ceahlau (Sucidava) si Satu Mare, iar toate aceste tuneluri ar avea forma unui cap de lup, simbolul dacilor. In vara anului 2007, dl profesor Bursuc a efectuat cercetari in Masivul Godeanu, la vest de Manastirea Tismana, unde a gasit alte constructii subpamantene.

Exista mai multe afirmatii privitoare la existenta unor enigmatice constructii in adancurile pamantului Romaniei, unele dintre ele fiind cunoscute si pazite cu strasnicie chiar de autoritati. Modul in care au fost realizate din punct de vedere tehnic aceste tuneluri este o enigma. In ceea ce priveste destinatia lor, cea mai plauzibila ipoteza este ca ele fac parte din reteaua de tuneluri care exista pe intreaga planeta si care fac legatura cu lumea misterioasa a Shambalei.

Profesorul iesean Constantin Bursuc este posesorul unor inedite brevete de inventie, printre care mentionam motorul reactiv cu plasma turbionara folosit cu succes in constructia rachetelor. El este si autorul volumului „Construiti-va cu mijloace proprii un OZN”, aparut la editura Miracol.”[1]

SURSE

  1. http://cultural.bzi.ro/misterioasele-tuneluri-care-leaga-ceahlau-cu-muntii-retezat-bucegi-si-satu-mare-9207
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...