Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !

Distribuie!by Fostul spion NSA, Edward Snowden, aflat in prezent in Rusia, unde a primit azil politic dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de Serviciile Secrete ale SUA, a fost criticat de catre actualul sef al NSA, pe motiv ca dezvaluirile sale “i-a ajutat pe teroristi”. Fals, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul spion NSA, Edward Snowden, aflat in prezent in Rusia, unde a primit azil politic dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de Serviciile Secrete ale SUA, a fost criticat de catre actualul sef al NSA, pe motiv ca dezvaluirile sale “i-a ajutat pe teroristi”.

edward-snowden-i-a-ajutat-pe-teroristi-complotistii-au-profitat-din-plin-de-secretele-divulgate-de-296506

Fals, potrivit legii declarate neconstitutionale, “Patriotic Act”, cetatenii SUA, deveneau potentiali teroristi, iar asa cum a spus si Ted Gunderson, fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, “serviciile secrete se afla in spatele atentatelor teroriste pentru a ne lua libertatile civile”. Da, practicat asta vedem ca se intampla.


Iata si stirea publicata de Antena 3:

“Şeful Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA) din SUA, Michael Rogers, şi-a exprimat îngrijorarea faţă de faptul că teroriştii ar putea evita supravegherea serviciilor secrete, din cauza dezvăluirilor făcute de Edward Snowden.

Rogers susţine că toate detaliile făcute publice de fostul consultant NSA despre tehnicile de monitorizare au avut un impact considerabil asupra capacităţii agenţiei de a preveni şi detecta comploturile teroriste, scrie CNN.

“Aş spune că a avut un impact material în abilitatea noastră de a combate terorismul, de a ştii cu ce se ocupă în acest moment grupările teroriste din toate colţurile lumii”, a declarat Rogers, marţi, la un summit pe tema securităţii informatice.

Edward Snowden, fost subcontractor al Agenţiei Naţionale americane pentru Securitate, a dezvăluit în 2013 informaţii secrete despre activităţile de supraveghere ale NSA.”[1]

SURSE


1. http://www.antena3.ro/externe/edward-snowden-i-a-ajutat-pe-teroristi-complotistii-au-profitat-din-plin-de-secretele-divulgate-de-284528.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro