Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul spion NSA, Edward Snowden, aflat in prezent in Rusia, unde a primit azil politic dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de Serviciile Secrete ale SUA, a fost criticat de catre actualul sef al NSA, pe motiv ca dezvaluirile sale „i-a ajutat pe teroristi”.

edward-snowden-i-a-ajutat-pe-teroristi-complotistii-au-profitat-din-plin-de-secretele-divulgate-de-296506

Fals, potrivit legii declarate neconstitutionale, „Patriotic Act”, cetatenii SUA, deveneau potentiali teroristi, iar asa cum a spus si Ted Gunderson, fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, „serviciile secrete se afla in spatele atentatelor teroriste pentru a ne lua libertatile civile”. Da, practicat asta vedem ca se intampla.


Iata si stirea publicata de Antena 3:

„Şeful Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA) din SUA, Michael Rogers, şi-a exprimat îngrijorarea faţă de faptul că teroriştii ar putea evita supravegherea serviciilor secrete, din cauza dezvăluirilor făcute de Edward Snowden.

Rogers susţine că toate detaliile făcute publice de fostul consultant NSA despre tehnicile de monitorizare au avut un impact considerabil asupra capacităţii agenţiei de a preveni şi detecta comploturile teroriste, scrie CNN.

„Aş spune că a avut un impact material în abilitatea noastră de a combate terorismul, de a ştii cu ce se ocupă în acest moment grupările teroriste din toate colţurile lumii”, a declarat Rogers, marţi, la un summit pe tema securităţii informatice.

Edward Snowden, fost subcontractor al Agenţiei Naţionale americane pentru Securitate, a dezvăluit în 2013 informaţii secrete despre activităţile de supraveghere ale NSA.”[1]

SURSE


1. http://www.antena3.ro/externe/edward-snowden-i-a-ajutat-pe-teroristi-complotistii-au-profitat-din-plin-de-secretele-divulgate-de-284528.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Românii care vor să fie „Suveran Fiinţă Vie Născut Viu“. Cer acte de identitate fără Cod Numeric Personal
Zona 51, activitatea extraterestră și tehnologia extrem de avansată
Pentru prima dată, o țară bombardată de NATO votează pentru integrarea în Alianța Nord Atlantică. Opoziția se revoltă: "Este un act de înaltă trădare, împotriva voinței poporului"
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
Paris: ”Mama” și ”tata”, înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte 2”. Reacție în urma hotărârii
Vladimir Putin convoacă Consiliul de Securitate ONU după atacul SUA asupra Siriei
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Inteligența artificială, "bomba nucleară" a secolului 21?
Pașoptiștii lui Soros preiau puterea în România
SUA: La îndemnul unui profesor de origine română, Universitatea Princeton a adoptat principiile LIBERTĂȚII academice pentru a se proteja de corectitudinea politică
Atentatul terorist de la Târgul de Crăciun din Berlin: Germanii au fost avertizați de către autoritățile marocane cu privire la teroristul ISIS, dar nu au luat în seamă avertismentul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...