Turcia a arestat pentru spionaj un angajat al Consulatului american din Istanbul

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele Unite au anunțat că sunt „profund tulburate” de arestarea de către autoritățile turce a unui angajat turc al consulatului american de la Istanbul. El este acuzat că ar avea relaţii cu clericul Fethullah Gulen, care se afla in Statele Unite. Bărbatul, identificat de presă doar cu inițialele MT, a fost acuzat de spionaj. Intr-o declarație a ambasadei americane in Turcia se scrie că acuzatiile care i se aduc angajatului ar fi „total lipsite de temei”.

Autoritățile de la Ankara au cerut extrădarea lui Gulen pe care îl consideră vinovat de organizarea loviturii de stat eșuate de anul trecut. Potrivit agenției turce de știri Anadolu, din 2 octombrie și până acum au fost arestate 291 de persoane acuzate de legături cu clericul Gulen.”[1]


SURSE

  1. http://www.flux24.ro/t-2/
  2. Foto: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Facebook știe ce faci pe telefon și când nu folosești aplicația

Zeci de mii de informatori racolaţi de FBI din marile corporaţii americane

VX – unul dintre cei mai mortali agenți chimici produși vreodată. VX este considerat de 10 ori mai puternic decât gazul sarin

Bill Gates și David Rockefeller susțin public reducerea populației planetei prin vaccinuri

Cercurile din lanuri – mesaje de la extraterestri dificile de descifrat, de catre oameni ! Cercurile din lanuri, au diverse simboluri, care se regasesc in anumite culturi antice ! Sunt atat de bine create, incat nu puteau fi facute peste noapte de catre oameni, fara sa fie vazuti !

Închide