Turcia. Erdogan boicotează ambasadorul SUA

Distribuie!by “Liderii turci nu-l vor mai primi pe ambasadorul SUA în Turcia, a declarat marți președintele Recep Tayyip Erdogan, în condițiile în care relațiile dintre Ankara și Washington traversează o perioadă extrem de turbulentă. “Nu-l mai considerăm reprezentantul SUA în Turcia”, a declarat Erdogan în timpul unei deplasări la Belgrad, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderii turci nu-l vor mai primi pe ambasadorul SUA în Turcia, a declarat marți președintele Recep Tayyip Erdogan, în condițiile în care relațiile dintre Ankara și Washington traversează o perioadă extrem de turbulentă.

“Nu-l mai considerăm reprezentantul SUA în Turcia”, a declarat Erdogan în timpul unei deplasări la Belgrad, adăugând că ambasadorul american John Bass nu va fi primit de guvernul turc pentru turneul său de rămas bun înainte de a părăsi Ankara în următoarele zile, el urmând să preia postul de ambasador al SUA în Afganistan.

Relațiile dintre Turcia și SUA, două țări partenere în cadrul NATO, traversează o perioadă de puternice tensiuni după inculparea pentru “spionaj”, săptămâna trecută, a unui angajat turc de la consulatul general american din Istanbul.

Acest angajat este acuzat de justiția turcă că de legături cu predicatorul Fetullah Gulen, care s-a autoexilat în SUA și pe care Ankara îl consideră eminența cenușie a puciului eșuat din 15 iulie 2016.

Ca reacție la arestarea lui, Ambasada SUA la Ankara a anunțat duminică suspendarea majorității serviciilor sale pentru eliberare de vize în misiunile diplomatice americane din Turcia. Ankara a luat o măsură similară.

“Dacă ambasadorul american a luat această decizie din proprie inițiativă, atunci liderii SUA nu ar trebui să-l mențină în funcție niciun minut în plus. Ele ar trebui să-i spună: ‘Cine te-a autorizat să strici relațiile dintre Turcia și SUA?'”, a declarat Erdogan, relatează Agerpres.”[1]

Turcii au demnitate, nu accepta ca un ambasador sa le dicteze ce sa faca in propria lor tara, asa cum fac diversi ambasadori straini in Romania, in frunte cu ambasadorul SUA. Daca Romania ar fi avut o conducere nationalista, ambasadorul SUA, Hans Klemm, era declarat persona non grata si expulzat din tara.

SURSE


  1. https://www.dcnews.ro/erdogan-boicot-ambasador-sua_561392.html
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

De la Tesla la "Razboiul Stelelor" - Initiativa de Aparare Strategica (SDI) a SUA
Dictatura măștilor
Organizația Mondială a Sănătății a confirmat, fără să vrea, ceea ce mulți experți rebeli și studii „controversate” spun de multă vreme – Covid-19 nu este mai periculos decât gripa sezonieră
Ecuadorul a a blocat „sistemele” de comunicare cu exteriorul” ale lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat în ambasada sa din Londra
Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”
Partidul Comunist American, cu sediul pe Wall Street. Papa Francisc și prorocirile lui Nichita Hrusciov
Efecte letale ale unor vaccinuri, confirmate de un amplu studiu ştiinţific
Nigel Farage: "Dacă si Marine Le Pen câştigă în Franța, Uniunea Europeană este terminată" Este terminată în forma de astăzi, federalistă, progresistă, ateistă, anti-națională, neomarxistă. Federaliştii neomarxişti de la Bruxelles foarte aproape să plece acasă!
Războiul cartelului american Rockefeller împotriva medicinei naturiste
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Conspiratia TTIP, BIT, CETA si NAFTA: Corporatiile din SUA-UE vor fi deasupra intereselor oamenilor ! Un adevarat paienjenis al Iluminatilor, prin care doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Muzeul Național al Irakului distrus de către militarii americani, care au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro