Turcia îi cere ambasadorului israelian să părăsească țara

Distribuie!by “Turcia i-a cerut ambasadorului israelian să părăsească ţara după ce forţele israeliene au ucis 60 de palestinieni şi au rănit alţi 2.400 în timpul protestelor de luni de la graniţa cu Fâşia Gaza, scrie Reuters conform News.ro. „Ambasadorul Israelului a fost informat că trimisul nostru în Israel a fost chemat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Turcia i-a cerut ambasadorului israelian să părăsească ţara după ce forţele israeliene au ucis 60 de palestinieni şi au rănit alţi 2.400 în timpul protestelor de luni de la graniţa cu Fâşia Gaza, scrie Reuters conform News.ro.

„Ambasadorul Israelului a fost informat că trimisul nostru în Israel a fost chemat înapoi pentru consultări şi că ar fi potrivit ca şi el să se întoarcă în ţara sa pentru o vreme”, a declarat o sursă din Ministerul de Externe din Turcia.


Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marți Israelul drept „stat apartheid” și l-a acuzat pe premierul Benjamin Netanyahu că are „sânge palestinian pe mâini”, pe fondul unui război al declarațiilor între cele două țări, după ce zeci de palestinieni au murit luni sub gloanțele israeliene în Fâșia Gaza, scrie AFP.

Turcia și Israel și-au normalizat relațiile la sfârșitul lui 2016, după o gravă criză declanșată de un raid israelian asupra unei nave a unui ONG turc care se îndrepta spre Fâșia Gaza, în 2010.


De atunci, cele două părți și-au intensificat cooperarea, în special în domeniul energiei, dar Erdogan, un fervent apărător al cauzei palestiniene, continuă să critice în mod regulat politica israeliană față de palestinieni.”[1]

Este o decizie corecta, avand in vedere masacrul comis de catre Israel impotriva protestatarilor palestinieni. Regimul sionist din Israel este protejat de catre Curtea Penala Internationala, avand in vedere influenta lobby-ului sionist.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/turcia-ii-cere-ambasadorului-israelian-sa-paraseasca-tara/
  2. Foto: b1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

FBI şi avioanele companiilor fantomă - acţiuni ilegale şi viclene
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si Micii Cenusii
DARPA proiectează sateliți gigantici, capabili să supravegheze în fiecare moment 40% din suprafața planetei Pământ
Credibilitatea versiunii oficiale în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001: tragi-comedie
George Soros își transformă ONG-ul din Ungaria în partid pentru a evita plata impozitului special
Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Chemtrails, dârele morții – otrava din cer
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
"Vestele galbene" anunță o "primăvară europeană"?
Premierul Ungariei, Viktor Orban, îi acuză pe globaliști în frunte cu George Soros că încearcă să intervină în politica internă a Ungariei
Imperialismul economic american în mişcare disperată prin intermediul TTIP
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro