Turcia îi cere Europei să nu ridice ziduri împotriva “refugiaţilor”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Turcia îi cere Europei să nu ridice ziduri împotriva refugiaţilor

Ministrul turc pentru Afaceri Europene, Omer Celik, a criticat joi Europa pentru că a creat bariere împotriva solicitanţilor de azil, în loc să îi primească, şi a avertizat statele europene să nu ridice ziduri împotriva refugiaţilor, relatează site-ul agenţiei Anadolu.


„Turcia este singura ţară care îi primeşte cu hotărâre pe cei care fug de moarte. Europa nu trebuie să ridice ziduri împotriva imigranţilor, ci să construiască poduri pentru ei. Acesta este un test de umanitate”, a spus Celik, prin intermediul unei postări pe contul de Twitter.

Ministrul turc a comentat şi o pedeapsă cu închisoarea dată unui agricultor francez care a ajutat solicitanţii de azil. Omer Celik a spus că au existat mai multe astfel de cazuri în Europa, iar cei care doresc să-i ajute pe imigranţi sunt împiedicaţi să facă acest lucru. El a atras atenţia, de asemenea, asupra maltratării imigranţilor aflaţi în centrul pentru refugiaţi din oraşul francez Calais.


Omer Celik s-a referit şi la remarcile ministrului austriac de Externe, Sebastian Kurz, care i-a cerut omologului său italian să le permită accesul imigranţilor care sosesc ilegal pe insulele Italiei.

„Încă există ţări care îşi închid graniţele cu garduri şi forţe armate. Îşi întorc spatele asupra oamenilor care fug de moarte. Europa ar trebui să fie deschisă, sigură şi să ofere imigranţilor modalităţi echitabile, în loc să îi izoleze. Problema refugiaţilor trebuie să fie ceva de gestionat, nu de combătut”, a spus Celik.

Ministrul turc pentru Afaceri Europene consideră că sunt puţine ţări care depun toate eforturile pentru a rezolva problema refugiaţilor.

„Turcia, în încercarea de a-şi îndeplini responsabilitatea morală şi politică [asupra refugiaţilor], nu a putut vedea Europa ca un partener puternic. Şi, în mod similar, nu a primit niciun sprijin puternic din partea lumii islamice şi din alte zone învecinate”, a mai spus Celik.”[1]

Turcia are interesul de a controla Europa. Ambitiile otomane ale lui Erdogan sunt clare deja. Termenul “refugiati” este unul fals. Acestia sunt imigranti, invadatori, iar acestia sunt adusi din Orientul Mijlociu de retele bine puse la punct, care sunt finantate de globalistul George Soros. Se doreste distrugerea valorilor nationale si crearea unei alte rase in locul celei albe.

Este de ajuns sa ne uitam la ceea ce se intampla in tarile multiculturaliste, tari conduse de socialisti (neomarxisti, progresisti, multiculturalisti). In tarile care au primit imigranti, imigrantii s-au organizat in clanuri si comit nenumarate infractiuni impotriva oamenilor. Oamenii se tem de acestia. Iata cateva exemple: Franta, Germania, Suedia.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/08/turcia-ii-cere-europei-sa-nu-ridice-ziduri-impotriva-refugiatilor.html
  2. Foto:

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...