Turcia pregăteşte oameni pentru întâlnirea cu extratereştrii

Distribuie!

„Oamenii lui Erdogan, peste NASA: Turcia pregăteşte oameni pentru întâlnirea cu extratereştrii

Dacă sunteţi convinşi că viaţa extraterestră există pe undeva şi că aşteaptă un prim contact cu voi, aţi găsit adresa perfectă: la Universitatea Akdeniz, în Turcia-Antalya. Este vorba despre cursul special intitulat – Ufologie şi exopolitică – unde se fac pregătiri pentru marea întâlnire cu omuleţii verzi, şi nu oricum, se predă chiar şi arta diplomaţiei interstelară.

Potrivit profesorului Erhan Kolbasi, au existat deja mai multe contacte, despre care s-a menţinut discreţia, bineînţeles. Pregătirea practică şi diplomaţia interstelară, fac parte din acest program de formare. Studenţii vor învăţa, deasemenea, ce trebuie făcut în privinţa chestiunilor mascate de guvern în privinţa activităţii extraterestre pe Terra. Tot potrivit profesorului Koblasi, fibra optică, microcipurile şi dispozitivele pentru vederea pe întuneric sunt toate tehnologii pe care le datorăm extratereştrilor !!!

Profesorul spune că acest prim contact cu extratereştrii va avea loc cam în 10-15 ani.Aceasta, bineînţeles, doar dacă organizaţia secretă baptistă Majestic 12 (MJ-12) creată de preşedintele american Harry Truman, pentru a proteja interesele naţiei, nu va putea păstra secretul. Indiferent dacă doriţi să deveniţi un expert în conspiraţii extraterestre sau să faceţi cursuri de diplomaţie interstelară, trebuie să ştiţi că, în sfârşit, acum este posibil: Universitatea Akdeniz din Turcia, informază msn.com.„[1]

SURSE


  1. http://evz.ro/erdogan-nasa-turcia.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...