Turcia se aliază cu Rusia și Iran împotriva Iluminaților

Distribuie!

Informatiile de ultima ora, care vin din Turcia pe linie oficiala, anunta faptul ca Turcia isi schimba aliatii din SUA, UE si NATO cu Rusia si Iran. De mentionat ca lovitura de stat din Turcia a aparut la scurt timp dupa ce presedintele Turciei, Recep Erdogan, si-a cerut scuze Rusiei pentru avionul doborat in Siria restabilind astfel relatiile diplomatice, care atinsesera un punct critic si doar calmitatea Rusiei la o asemenea fapta a facut posibila evitarea unui razboi.

Anuntul ca Turcia isi schimba „aliatii buni” cu „aliatii rai” a produs o unda de soc in tagma globalistilor. Propaganda globalistilor (SUA si UE) este deja in stare de soc, la fel toti pseudoanalistii politici si marile Think-Tank-uri.


Ne-am intrebat, atunci cand am vazut lovitura de stat din Turcia, daca este una orchestrata de Erdogan printr-o operatiune de tip „Steag Fals” sau este o lovitura de stat orchestrata de CIA, dupa cum au facut de-a lungul deceniilor?

Atunci era foarte greu de dat un raspuns, iar multi oameni tindeau sa considere ca lovitura de stat este o inscenare de-a lui Erdogan pentru a prelua toata puterea in mainile sale. Astazi, analizand tot ceea ce se intampla in Turcia si mai ales decizia de a se alia cu dusmanii globalistilor, ne arata ca Iluminatii au mari probleme.


In ultima perioada, tot mai multi lideri incep sa „schimbe foaia”, fapt ce ingreuneaza drumul catre Noua Ordine Mondiala. Turcia, Siria, Iran, Rusia si China pot fi o forta de temut pentru Iluminati si ale lor planuri. Urmeaza o perioada grea si tulbure pentru propaganda SUA si UE, ii veti vedea foarte agitati, semn ca globalistii pierd, pas cu pas, controlul asupra lumii.

Sa nu va mirati ca vor incepe sa circule stiri si imagini despre „dictatorul” Erdogan, pana acum un aliat strategic al SUA, UE si NATO. La fel au procedat globalistii si cu Gaddafi, Saddam Hussein, Slobodan Milosevic, utilizand aceleasi teze propagandiste.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...