Turcia se aliază cu Rusia și Iran împotriva Iluminaților

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Informatiile de ultima ora, care vin din Turcia pe linie oficiala, anunta faptul ca Turcia isi schimba aliatii din SUA, UE si NATO cu Rusia si Iran. De mentionat ca lovitura de stat din Turcia a aparut la scurt timp dupa ce presedintele Turciei, Recep Erdogan, si-a cerut scuze Rusiei pentru avionul doborat in Siria restabilind astfel relatiile diplomatice, care atinsesera un punct critic si doar calmitatea Rusiei la o asemenea fapta a facut posibila evitarea unui razboi.

Anuntul ca Turcia isi schimba “aliatii buni” cu “aliatii rai” a produs o unda de soc in tagma globalistilor. Propaganda globalistilor (SUA si UE) este deja in stare de soc, la fel toti pseudoanalistii politici si marile Think-Tank-uri.


Ne-am intrebat, atunci cand am vazut lovitura de stat din Turcia, daca este una orchestrata de Erdogan printr-o operatiune de tip “Steag Fals” sau este o lovitura de stat orchestrata de CIA, dupa cum au facut de-a lungul deceniilor?

Atunci era foarte greu de dat un raspuns, iar multi oameni tindeau sa considere ca lovitura de stat este o inscenare de-a lui Erdogan pentru a prelua toata puterea in mainile sale. Astazi, analizand tot ceea ce se intampla in Turcia si mai ales decizia de a se alia cu dusmanii globalistilor, ne arata ca Iluminatii au mari probleme.


In ultima perioada, tot mai multi lideri incep sa “schimbe foaia”, fapt ce ingreuneaza drumul catre Noua Ordine Mondiala. Turcia, Siria, Iran, Rusia si China pot fi o forta de temut pentru Iluminati si ale lor planuri. Urmeaza o perioada grea si tulbure pentru propaganda SUA si UE, ii veti vedea foarte agitati, semn ca globalistii pierd, pas cu pas, controlul asupra lumii.

Sa nu va mirati ca vor incepe sa circule stiri si imagini despre “dictatorul” Erdogan, pana acum un aliat strategic al SUA, UE si NATO. La fel au procedat globalistii si cu Gaddafi, Saddam Hussein, Slobodan Milosevic, utilizand aceleasi teze propagandiste.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Donald Trump către CNN: "Voi difuzați știri false"
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
De ce tace Uniunea Europeană cu privire la abuzurile jandarmeriei franceze la adresa "vestelor galbene"? Pentru că "vestele galbene" sunt împotriva globaliștilor!
Putin: Noua strategie de securitate națională a SUA este ofensivă și agresivă
Secretarul american al apărării a declarat că nu a văzut dovezi concrete furnizate de oficiali ai serviciilor de informaţii că Iranul plănuia să atace patru ambasade americane, o afirmaţie făcută de Donald Trump pentru a justifica uciderea generalului Qassem Soleimani într-un atac aerian
Tentativă de asasinat asupra preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro. Reacţia soldaţilor. SUA se află în spatele acestei tentative?
De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?
Extremiștii lui George Soros pregătesc un uriaș protest pentru a crea haos în timpul ceremoniei de investire a lui Donald Trump
Franţa colonială: ce taxe adună Parisul de la 14 ţări africane
Mesajul lui Maduro către americani: „Cei care conduc imperiul Statelor Unite vor să pună mâna pe petrolul nostru”
Vaccinul anti-Covid și reacțiile adverse
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...