Turcii confiscă biserici creștine, iar cei care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul islamist al Turciei isi intensifica razboiul impotriva crestinismului, prin trecerea in proprietatea statului a tuturor bisericilor crestine dintr-un oras al tarii.

Statul a preluat controlul a sase biserici crestine din orasul sudic Diyarbakir, in una dintre ultimele sale miscari impotriva libertatii de exprimare si autodeterminarii religioase, considera Express.


Bisericile sunt de rit catolic, protestant si ortodox, dintre care una are o vechime de 1700 de ani. Acestea au devenit acum proprietetea guvernului, intr-o tara in care 98 la suta din populatie este musulmana.

Citiți articolul integral pe aktual24.ro


Nota mea: În aceste condiții, lejeritatea cu care vorbesc unii dintre politicienii noștri despre construirea unei Mega Moschei în București frizează retardul mental. Asta dacă nu sunt slugi credincioase ale celor care vor islamizarea Europei. Pentru că intoleranța religioasă notorie a lumii musulmane nu poate fi tratată prin toleranța prostească pe care o afișează liderii europeni, în frunte cu Merkel și Papa Francisc. Doar că noi știm deja că nu e vorba de o toleranță a lumii europene, ci de prostie amestecată cu directivele Planului Kalergi de metisare a popoarelor europene și de distrugere a identițăților naționale…

SURSE

  1. http://savemyshare.com/archive/00000000//external.html?link=http%3A%2F%2Fwww.express.co.uk%2Fnews%2Fworld%2F663089%2FIslamist-Turkey-Erdogan-seize-Christian-churches-Diyarbakir-persecution-state-property
  2. http://savemyshare.com/archive/00000000//external.html?link=http%3A%2F%2Fwww.aktual24.ro%2Frazboi-impotriva-crestinismului-statul-turc-confiscat-mai-multe-biserici-crestine-din-sudul-tarii%2F
  3. Daniel Roxin – www.cunoastelumea.ro

Citiți și...

Facebook a sters temporar o pagina de facebook dedicata Conspiratiilor, Religiei si Ezoterismului ! Exista un alt precedent periculos in Romania cand Facebook a sters pagini ateiste !
Procesul si executia sotilor Ceausescu - o mascarada a FSN - procurorul, judecatorul si avocatul erau din aceeasi tabara a "democratiei"
Iliescu despre "Revoluție": "Acum să stăm să tot... plângem morții... Asta a fost!"
Hackerul român, "Guccifer", a ajuns în fața unui tribunal din SUA, după ce a fost extradat
Conferința internațională "Drumul Balcanilor către Europa” susținută de masoni la București despre Noua Ordine Mondială
Leon Dănăilă acuzat de "discriminare" de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice
Acțiune în premieră: Șeful Raiffeisen, Steven van Groningen, "sancționat" pentru că a protestat în fața Guvernului
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Tovarășe Hans Klemm, ai fost cercetat în SUA pentru corupție?
Manipulare pe Facebook – Se repetă scenariul din februarie. 250.000 de mesaje de instigare la demolarea Guvernului au fost transmise pe Facebook și mail pentru a împiedica instaurarea legii răspunderii magistraților: “Înaintea votului din parlament pe legile justiției, zeci de mii de oameni vor inunda străzile orașelor din întreaga țară”. Se anunța distribuirea a 3.000 de pancarte în formă de palmă pe care scrie “Toți pentru Justiție”. Cine a plătit?
Rise Project finanțat de George Soros și Guvernul Olandei
Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro