Turcii confiscă biserici creștine, iar cei care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul islamist al Turciei isi intensifica razboiul impotriva crestinismului, prin trecerea in proprietatea statului a tuturor bisericilor crestine dintr-un oras al tarii.

Statul a preluat controlul a sase biserici crestine din orasul sudic Diyarbakir, in una dintre ultimele sale miscari impotriva libertatii de exprimare si autodeterminarii religioase, considera Express.


Bisericile sunt de rit catolic, protestant si ortodox, dintre care una are o vechime de 1700 de ani. Acestea au devenit acum proprietetea guvernului, intr-o tara in care 98 la suta din populatie este musulmana.

Citiți articolul integral pe aktual24.ro


Nota mea: În aceste condiții, lejeritatea cu care vorbesc unii dintre politicienii noștri despre construirea unei Mega Moschei în București frizează retardul mental. Asta dacă nu sunt slugi credincioase ale celor care vor islamizarea Europei. Pentru că intoleranța religioasă notorie a lumii musulmane nu poate fi tratată prin toleranța prostească pe care o afișează liderii europeni, în frunte cu Merkel și Papa Francisc. Doar că noi știm deja că nu e vorba de o toleranță a lumii europene, ci de prostie amestecată cu directivele Planului Kalergi de metisare a popoarelor europene și de distrugere a identițăților naționale…

SURSE

  1. http://savemyshare.com/archive/00000000//external.html?link=http%3A%2F%2Fwww.express.co.uk%2Fnews%2Fworld%2F663089%2FIslamist-Turkey-Erdogan-seize-Christian-churches-Diyarbakir-persecution-state-property
  2. http://savemyshare.com/archive/00000000//external.html?link=http%3A%2F%2Fwww.aktual24.ro%2Frazboi-impotriva-crestinismului-statul-turc-confiscat-mai-multe-biserici-crestine-din-sudul-tarii%2F
  3. Daniel Roxin – www.cunoastelumea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Defrisarile din Romania - o problema de Siguranta Nationala. SRI face cercetari
Platforma „Respect” neagă suveranitatea poporului român, disprețuiește valorile societății civile și practică un discurs manipulator
Bustul şi numele liceului "Mircea Vulcănescu" au fost salvate de furia "Elie Wiesel"
Dacofobia lui Dan Alexe și alte rătăciri (ne)-românești
CNCD a semnat un parteneriat cu organizație LGBT având ca obiectiv „contracararea utilizării abuzive a libertății religioase pentru a genera intoleranță la adresa minorităților”. Reacție: Vor să scoată Coaliția pentru Familie în afara legii
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
Rușinea națională de la Oradea: statuia voievodului Mihai Viteazul dată jos de primarul PNL
În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Sorosiștii #Rezist vor să strice ziua de 1 decembrie
Înregistrări șocante cu Laura Codruța Kovesi! Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ordine către procurori: "Să ajungem la domnul premier"
Mecanismele Statului Paralel. Cum au atacat Coldea și Maior instituțiile de conducere
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Fost judecător al Curții Supreme de Justiție din Marea Britanie, despre isteria coronavirusului Covid-19: „Așa arată un stat polițienesc”

România, ţara castelelor şi conacelor bântuite

Uniunea Europeană se teme că naționaliștii vor conduce Europa

Conştiinţa influenţează materia – experimente şi dovezi

„OZN-urile trabuc” – tehnică de spionaj terestră

Închide