Twitter dat in judecata: este acuzat ca ajuta teroristii ISIS sa faca propaganda

Distribuie!
Văduva unui american ucis într-un atentat comis în Iordania și revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic a dat în judecată Twitter. Ea acuză rețeaua de socializare că oferă jihadiștilor ISIS o platformă prin care își pot difuza mesajele.
Tamara Fields, din Florida, a depus plângerea împotriva Twitter la un tribunal din San Francisco. Ea solicită daune, acuzând rețeaua de socializare că a ajutat ISIS în expansiunea sa tot mai periculoasă pe Internet, furnizându-i „sprijin material”.
alalam_635846731028935918_25f_4x3
„Fără Twitter, se spune în reclamație, creșterea exponențială a ISIS în ultimii ani, reușind să ajungă gruparea teroristă cea mai temută din lume, nu ar fi fost posibilă”, scrie The Guardian.
Twitter a răspuns că regretă drama prin care trece familia Tamarei Fields, dar nu va plăti niciun dolar despăgubire.
Lloyd Carl Fields, cetățean american, lucra pentru guvernul SUA în Iordania. El a fost ucis în urma unui atentat comis pe 9 noiembrie.La finele anului trecut, guvernul turc, care în trecut a închis de mai multe ori rețeaua de socializare, a cerut suma 50.000 de dolari pentru că Twitter a refuzat să scoată ceea ce Ankara a numit publicitate pro terorism.
SURSE
1. http://www.activenews.ro/externe/Twitter-data-in-judecata-de-vaduva-unui-american-ucis-de-ISIS.-Reteaua-de-socializare-acuzata-ca-ajuta-jihadistii-sa-si-raspandeasca-propaganda-128948

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...