Twitter: „Un angajat” a dezactivat „din greșeală” contul președintelui Trump. Progresiştii din lumea întreagă s-au bucurat şi au aplaudat cenzura

Distribuie!

Compania californiană a anunțat că dispariția de scurtă durată a contului personal al președintelui Donald Trump a fost cauzată de o „eroare umană” din partea unuia dintre angajații săi.


„Cu puțin timp înainte contul @realdonaldtrump a fost dezactivat din greșeală din cauza unei erori umane din partea unui angajat al Twitter”, se arată într-un mesaj postat pe platforma companiei americane.
„Contul a fost dezactivat pentru o durată de 11 minute, fiind restaurat ulterior. Continuăm să investigăm ce anume s-a întâmplat exact și să luăm măsurile pentru a evita repetarea acestui fapt”, se mai arată în același mesaj.
Deloc surprinzător, reacțiile la acest mesaj au venit imediat, majoritatea răspunsurilor felicitându-l pe angajatul ce a dezactivat contul președintelui.
„Prima lovitură de stat încheiată cu succes din istoria SUA aparține unui intern cu degetele groase”, a fost unul dintre aceste mesaje. „Eroare umană… bine ați venit la rezistență”, „O eroare umană este un mai bun control asupra președintelui decât generalul Kelly” sau „Cu toții vom ține minte unde eram în cele 10 minute de pace în care contul lui Trump a fost dezactivat”, au fost alte mesaje ironice.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.adevarul.ro
  2. http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1168805&title=twitter-un-angajat-a-dezactivat-din-greseala-contul-presedintelui-trump-progresistii-din-lumea-intreaga-s-au-bucurat-si-au-aplaudat-cenzura
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...