Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Normal c-am avut dreptate in tot ceea ce am analizat si expus pana acum. Asasinii economici ai FMI si Bancii Mondiale au distrus atat de multe carti incat ne-ar lua sute de pagini sa explicam. Exista si cartea fostului asasin John Perkins “Confesiunile unui asasin economic”[1] unde explica cum guvernele distrug tari vulnerabile prin asasinarea economica. Atunci cand acesti presedinti refuza sa fie corupti, imediat sint inlaturati prin diverse lovituri de stat.

Vedem ca lovitura de stat din Ucraina a fost partial blocata, dar se pare ca anumite lucruri s-au desfasurat, chiar daca partial, ele afecteaza viata oamenilor.
De pe site-ul de stiri antena3.ro aflam:


“Ucraina va majora preţul gazelor naturale pentru consumatorii casnici cu 50%, de la 1 mai 2014, urmând să implementeze apoi alte scumpiri, conform unui calendar valabil până în anul 2018, a declarat miercuri un oficial de la compania energetică de stat Naftogaz, informează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.
 
Măsura, care va fi nepopulară pentru cetăţenii obişnuiţi cu preţul subvenţionat la gaze naturale din perioada sovietică, a fost luată la cererea Fondului Monetar Internaţional, în schimbul acordării unui program de asistenţă financiară.
 
Pentru consumatorii industriali, majorarea preţului gazelor naturale va fi de 40% şi se va aplica de la 1 iunie, a declarat Iuri Kolbuchin, unul dintre responsabilii companiei energetice Naftogaz.
 
Marţi, ministrul ucrainean de Finanţe, Oleksander Shlapak, a declarat că Ucraina negociază cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) un împrumut de 15-20 de miliarde de dolari.
 
“Ne îndreptăm spre încheierea cu succes a unui program. Cred că vom primi ceea ce am cerut. Este vorba despre o sumă de 15-20 de miliarde de dolari”, a spus Shlapak.
 
Ultimul acord stand-by cu FMI al Ucrainei, în valoare de 15 miliarde de dolari, a fost îngheţat în 2011 în urma refuzului Kievului de a pune capăt subvenţiilor şi a majora preţurile la gaze şi încălzire pentru consumatorii casnici.
 
Un înalt oficial de la FMI a declarat recent că autorităţile ucrainene sunt decise să adopte reformele necesare în schimbul ajutorului.”[2]

“Calendar de liberalizare” aceasta e sintagma folosita de Iluminatii prin care isi permit sa faca orice intr-o piata “libera”, unde suveranitatea unui stat e defaimata si distrusa intr-un mod intentionat. Intrebarea este: “unde sint banii?”
Chiar acum s-au dezmeticist si ei si au vazut ca “nu mai sint bani”. Planul era dinainte stabilit nu de acum, caci Ianukovici, critica vehement atat UE cat si SUA sugerand ca nu trebuie sa acceptam minciunile propagate de catre acestia.
Iulia Timosenko, un pion important in acest caz, este o magnata evreica a gazelor naturale, detinand monopol asupra resurselor naturale din Ucraina. Aceasta a fost arestata de catre Ianukovici deoarece a semnat un contract cu Rusia prin care a produs un prejudiciu de 100 milioane de euro. O parte din ucraineni n-o suporta pe Timosenko stiind ce fel de persoana si ce a putut sa faca, dar o alta parte care au conlucrat la inlaturarea lui Ianukovici vor regreta amarnic ceea ce au facut, asa cum regreta irakienii, libienii, romanii, dar si alti cetateni care n-au avut minte sa inteleaga ce se intampla si s-au lasat prostiti de mass-media si de pseudoanalistii politruci care ii vedem zilnic la televizor.

SURSE


1. John Perkins “Confesiunile unui asasin economic”

2. http://www.antena3.ro/externe/ucraina-scumpeste-gazele-naturale-cu-50-248394.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...