Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de “atac de cord”

Distribuie!by “Ziaristul, Udo Ulfkotte, a murit la 56 de ani de “atac de cord”, chiar credeti ca a murit de moarte buna? Oameni mari care au dezvaluit ca el secretele muncii lor au sfarsit similar lui, vezi senatorul Iorgovan, Aaron Russo, William Cooper, Springmeier etc. Iata ce afirma in urma […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ziaristul, Udo Ulfkotte, a murit la 56 de ani de “atac de cord”, chiar credeti ca a murit de moarte buna? Oameni mari care au dezvaluit ca el secretele muncii lor au sfarsit similar lui, vezi senatorul Iorgovan, Aaron Russo, William Cooper, Springmeier etc.

Iata ce afirma in urma cu putin timp in urma, jurnalistul:


Ziaristul german Udo Ulfkotte, spune în direct la postul de televiziune RT, cum ziarişti ne mint şi cum sunt mituiţi ziarişti pentru a minţi publicul.

Cel mai faimos ziarist german a recunoscut că, timp de 17 ani, a fost omul Agenției Centrale de Informații. Udo Ulfkotte, care are în palmares zeci de premii internaționale, unul dintre cei mai importanți corespondenți externi ai ziarului geraman “Frankfurter Allgemeine” a dezvăluit că atât el cât și alți jurnaliști din Germania au lucrat în favoarea Casei Albe. De fapt, suntem o colonie, a concluzionat Ulfkotte.


“Timp de 17 ani am fost plătit de CIA. Eu și alți zeci de jurnaliști am lucrat în favoarea Casei Albe, a afirmat celebrul ziarist într-o carte cu titlu elocvent ”Ziariști cumpărați”.

Ulfkotte povestește că în Europa și in Statele Unite, majoritatea companiilor de comunicare, așa numitele ”non-officail cover”, lucrează pentru o agenție de informații. ”Cred că este, mai mult decât orice, cazul jurnaliștilor englezi pentru că au o legătură mai strânsă, dar și cazul ziariștilor israelieni și, desigur, al celor francezi. Al celor australieni, din Taiwan și Noua Zeelandă… sunt multe țări implicate”, afirmă Ulfkotte.

Site-ul italian informarexresistere.fr redă câteva dintre afirmațiile jurnalistului german.

Nu este corect ceea ce am făcut până acum… boicotând și discreditând Rusia, pentru a ridica un zid în Europa.Nu este corect ce am scris eu și colegii mei. Noi am făcut să se intre în război, iar eu nu doresc război.

Am devenit cetățean de onoare american al statului Oklahoma…. De ce? Pentru că am scris pro americani. Am fost cumpărat de CIA, ca toți ceilalți.

Iranienii au fost gazați cu gaze chimice germane. Eu știam, aveam probe. Este inuman, criminal, iar eu am tăcut.

Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informații, chiar dacă CIA nu va admite niciodată.

Frankfurter Allgemeine nu scrie niciodată adevărul. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi scris un articol în favoarea lui Putin. Noi avem o informație pur americană. De fapt, suntem o colonie.

Știu ce se întâmplă dacă nu vreau să colaborez cu ei. De șase ori casa mea a fost precheziționată pentru că eram acuzat că aș fi dezvăluit secrete de stat.
Nu mă interesează ce se va întâmpla.Nu am copii.

Dacă mă vor băga în închisoare e ok, va fi bine câtă vreme va fi restabilit adevărul.”[1][2][3]

Video

SURSE

  1. http://www.cocoon.ro/a-murit-udo-ulfkotte-ziaristul-care-a-expus-adevarul-cum-a-fost-platit-17-de-ani-de-cia-sa-dezinformeze-credeti-ca-a-murit-de-moarte-buna-cum-spun-ei/
  2. http://www.cocoon.ro/video-ziarist-german-udo-ulfkotte-recunoaste-cum-a-mintit-si-tradat-la-comanda-publicul/
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Udo_Ulfkotte
  4. Foto:
  5. Video: Russia Today

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Putin: "UE și SUA au sprijinit lovitura de stat din Ucraina"
Rusia: Nimeni nu le-a dat liderilor occidentali dreptul de a-şi atribui rolul de jandarmi ai lumii
Numărul de irakieni morţi în urma ocupaţiei americane rivalizează cu cele mai mari genocide din ultimul secol
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Zbigniew Brzezinski, consilierul președintelui Jimmy Carter, membru al Iluminaților, creatorul terorismului islamist, strategul Noii Ordini Mondiale, ideologul Big Brother, a murit
Italia: Dacă îl îngrijorăm pe Soros, suntem pe calea cea bună
Declarația unui mason, membru al Grupului Bilderberg, care a venit în România, în mai 2002: "Influenţa şi controlul total asupra omenirii nu pot deveni cu adevărat active decât atunci când vom reuşi să supervizăm totul"
Credeați că Uniunea Europeană este o entitate democratică? Martin Schultz spulberă acest mit: "Nu e în filosofia UE ca oamenii să-și decidă soarta"
52 de palestinieni uciși de armata israeliană. Război în Fâșia Gaza, în ziua deschiderii ambasadei SUA
De ce oamenii preferă variantele oficiale ?
Comitetul American al Europei Unite - istoria din spatele creării UE cu implicarea CIA
Un email dezvăluit publicului de Wikileaks arată că Hillary Clinton a dorit război în Siria pentru beneficiul Israelului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro