UE da unda verde cultivarii de Organisme Modificate Genetic desi acestea sunt nocive ! Oamenii de stiinta rusi au demonstrat ca, consumarea acestora provoaca cancer si alte boli grave !

Distribuie!by Inca o data “democratia” si “grijulia”, UE, da o lovitura crunta tuturor oamenilor care vor sa se hraneasca sanatos. Chiar si oamenii, fani inflacarati ai UE, ar trebui sa se declare revoltati cu privire la o astfel de decizie. O astfel de decizie, vina sa dea un impuls Codexului […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca o data “democratia” si “grijulia”, UE, da o lovitura crunta tuturor oamenilor care vor sa se hraneasca sanatos. Chiar si oamenii, fani inflacarati ai UE, ar trebui sa se declare revoltati cu privire la o astfel de decizie. O astfel de decizie, vina sa dea un impuls Codexului Alimentar, la care Romania a aderat la 31 decembrie 2009, semnat de fostul premier, Emil Boc, cand s-a folosit in premiera mondiala, pe romani, un fungicid extrem de toxic, numit Initium.

Corporatia Mosanto, este cea care se ocupa de transformarea planetei intr-una toxica, cu o populatie de oameni bolnava. Oamenii trebuie sa inteleaga aceste aspecte extrem de periculoase, pentru a se putea opune acestui razboi impotriva oamenilor. “Tatal” acestor idei este nimeni altul decat evreul Henry Kissinger, fost Secretar de Stat in timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford, cel care in 1974 a trasat planul de reducere al populatiei Planetei cu 90%, ajungand la 500 milioane de locuitori, asa cum se precizeaza si pe Pietrele Guidestone din Georgia (Cele 10 porunci ale Noii Ordini Mondiale).


Mai multe aflam de pe site-ul Capital:

“Parlamentul European lasă ţările membre UE să decidă dacă vor să cultive sau nu porumb ori soia rezistente la secetă sau mucegai, potrivit Digi 24.

În România, autorităţile încă nu au ajuns la un acord cu fermierii privind aceste culturi. Subiectul este destul de controversat, pentru că multe organizaţii vorbesc despre pericolul pe care îl reprezintă aceste produse pentru sănătatea oamenilor. De-a lungul anilor, ţări precum Franţa, Polonia sau Ungaria au cerut interzicerea unui soi de porumb modificat genetic, cultivat şi în România, însă au fost sancţionate, mai scrie Digi 24.

Uniunea Europeană a dat liber la cultivarea plantelor modificate genetic pentru că, oricum, multe ţări aduceau astfel de produse din statele aflate în afara Uniunii. Este şi cazul României, care din cel mai mare cultivator din Europa a ajuns să importe soia din America, Brazilia sau Argentina, în valoare de 200 de milioane de euro anual.”[1]

Organismele Modificate Genetic – otravire in masa a oamenilor !


Luna martie 2014, a fost o luna clasic americana dedicata atacarii presedintelui rus, Vladimir Putin, prin toate trusturile evreiesti de presa, pe care „democratii” le au la dispozitie, deoarece Rusia a reusit sa blocheze destul de mult, tranzitia catre „democratizarea” Ucrainei si a cetatenilor de acolo, intrucat 70% din ucraineni sint de origine rusa. Ianukovici, a fost dat jos ca orice alt presedinte cu coloana vertebrala, fiind etichetat drept „dictator” si dat jos.

Evident ca acestia doreau sa-i gaseasca motiv pentru a-l condamna ori la moarte ori pe viata, dar interventia Rusiei a facut sa beneficieze de protectie. Culmea este ca Rusia a acordat protectie multor persoane periculoase pentru „democratii” lumii, cum ar fi Edward Snowden, cel care a facut publice documente clasificate din care reiesea faptul ca SUA a spionat si spioneaza sistemul de telecomunicatii, dar si oameni politici din intreaga lume.

Acum, aflam ca in Ucraina, gazele se scumpesc cu 50%, iar cerealele cu 20%, pentru ca nu-i asa, daca au vrut democratie, or sa aiba „democratie”, asa cum au avut romanii din 1989 pana astazi. Orice am spune despre Putin, el tine oarecum la poporul sau, iar asta reiese din faptul ca el se opune Organismelor Modificate Genetic (GMO), asa cum scrie si site-ul de stiri rusesc ria.ru[2].

Declaratia lui Putin la o intalnire cu membri ai Consiliului Federatiei Ruse, februarie 2014  a fost:

„Avem nevoie de o piata sigura. Avem totusi metode legitime pentru a proteja intreaga noastra piata. Putem face asta si trebuie s-o facem. Aceasta trebuie s-o facem in continuare alaturi de cetateni, experti, senatori, caci ne vom muta in directia protejarii cetatenilor nostri”[1]

Macar Putin isi protejeaza oamenii, fata de SUA care ii omoara cu vanzarea semintelor modificate genetic, caci SUA este cea care a pornit acest razboi impotriva oamenilor. Faptul ca GMO este extrem de periculos, o arata si faptul ca a fost interzis prin multe tari europene, dar si prin America de sud, unde oamenii raman conservatori ai unei alimentatii naturale.

Oamenii de Stiinta din Rusia au demonstrat prin analize de laborator la Academia Nationala de Stiinte, ca soarecii care s-au hranit cu organisme modificate genetic au dezvoltat tot felul de tumori canceroase, dar si puii lor s-au nascut atat de mici incat au avut probleme de dezvoltare, iar in alte cazuri soarecii nu se mai puteau inmultii provocandu-le sterilizarea.

Mai multe despre acest Codex Alimentarius introdus la nivel mondial din data de 31 decembrie 2009, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/multe-tari-de-pe-planeta-au-inceput-sa-interzica-cresterea-plantelor-modificate-genetic-gmo-ale-monsanto.

UE sustinea in luna mai 2013, ca trebuie sa existe pentru cultivat numai seminte modificate genetic, pentru ca acestea ar fi „mai sigure”, dar dovezile stiintifice si testele efectuate pe soareci au aratat ca acestia au dezvoltat cancer si alte probleme genetice -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-europeana-doreste-sa-nu-mai-existe-seminte-naturale-ci-toate-sa-fie-modificate-genetic-pentru-santatea-si-lunga-viata-a-oamenilor.

SURSE

1. http://www.capital.ro/unda-verde-pentru-cultivarea-plantelor-modificate-genetic.html

2. http://www.ria.ru/economy/20140327/1001323024.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.