UE declanșează un război total împotriva Poloniei. UE dorește oprirea naționalismului în Polonia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“UE declanșează un război total împotriva Poloniei

Parlamentul European a adoptat o rezoluție în care Poloniei i se cere condamnarea “marșului fascist și xenofob” organizat pe 11 noiembrie, la Varșovia, dar și asigurarea accesului la avort și contracepție

BUCUREȘTI, 15 nov — Sputnik, Octavian Racu. Parlamentul European a adoptat o rezoluție care presupune lansarea mecanismului de introducere a unor sancțiuni împotriva Poloniei.

În acest fel, ar urma să fie aplicat articolul 7 al Tratatului Uniunii Europene, prin care Polonia ar putea fi lipsită de dreptul de vot la Consiliul European. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care Consiliul va constata existența unor “amenințări evidente” în adresa “valorilor europene”.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20171115/15604652/ue-razboi-polonia.html

Ignorati cuvinte precum “nazisti”, “fascisti”, “rasisti”, “xenofobi”, caci sunt cuvintele pe care globalistii le folosesc pentru a-i denigra pe nationalisti. Globalistii sunt impotriva valorilor nationale (cultura, istorie, religie, traditie), ei vor o omenire fara identitate. Globalizarea inseamna dictatura globala (Noua Ordine Mondiala).


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20171115/15604652/ue-razboi-polonia.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA: Piramida situată în Dakota de Nord a fost realizată special pentru detectarea rachetelor sovietice
Hillary Clinton și ISIS finanțați de Qatar! SUA împreună cu Qatarul îi finanțează pe teroriștii ISIS!
Lockdown-urile nu au avut niciun efect asupra împiedicării răspândirii coronavirusului în Germania, relevă un studiu realizat la Universitatea din München
Războiul cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psiho-emoționale ale victimelor
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Fost redactor șef al Der Spiegel și Die Welt, analiză despre pactul pentru migrație: "Ca o lampă fermecată a lui Aladin, pactul va transforma migranții ilegali în imigranți legali cu drept deplin la beneficii sociale"
Viktor Orban: „Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate. O parte din statele cheie ale UE sunt ținute ostatice”
"Skull and Bones" - organizația satanistă a Iluminaților
Haosul controlat și Noua Ordine Mondială
Google Earth a început îndepărtarea crucilor de pe turle
Războiul meteorologic: SUA au influențat vremea în timpul Războiului din Vietnam
Amiralul Richard Byrd, omul care a petrecut o lună în interiorul Pământului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...