UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, „corectitudine politică”, lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, politicienii globalisti, FSN stanga si FSN dreapta, ne-au spus ca „suntem liberi”. In timp ce „eram liberi”, FSN stanga si FSN dreapta au contribuit la vanzarea Romaniei catre globalisti.

Aceeasi politicieni, aceleasi gasti pro-globalizare, au venit apoi cu iluzia aderarii noastre la NATO, la UE si la incheierea asa-zisului „parteneriat strategic” cu SUA, majoritatea romanilor neintelegand ca toate acestea vor duce la transformarea Romaniei intr-o colonie.


Anii au trecut, gastile de politicieni FSN stanga si FSN dreapta ne-au condus prin rotatie si ne conduc in prezent. In tot acest timp, nationalismul romanesc era la cote mici. Singurul care le spunea se manifesta nationalist era Corneliu Vadim Tudor. Fara indoiala ca, daca Vadim ar fi fost ales de catre romani in anul 2.000, Romania nu era, astazi, in situatia in care se afla, acum.

In prezent, in Romania, majoritatea politicienilor sunt pro-globalizare, pro-Noua Ordine Mondiala. Spre deosebire de Romania, in alte tari din UE, nationalismul este in crestere, iar nationalismul este o adevarata forta politica (exemplu: Marine Le Pen in Franta – „Frontul National”).


A fi nationalist inseamna sa iti iubesti tara, sa pastrezi valorile nationale (cultura, istorie, religie, traditie), caci scopul globalistilor este de a distruge valorile nationale ale tuturor statelor.

Dupa cum vedeti in titlul articolului, UE inseamna exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, „corectitudine politică”, lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială.

Vi se pare ca titlul este „exagerat”?

Sa o luam pe rand:

1. Exploatarea

Atat romanii, cat si ceilalti cetateni „liberi” ai UE au devenit sclavii multinationalelor, care au acaparat tarile. In Romania, supermarketurile i-au distrus economic pe micii afaceristi, pe tarani si pe cei care au mici magazine. Romania nu are nevoie de multinationale!

2. Abuz

Abuzurile fac parte din „democratia” UE in sensul ca drepturile si libertatile oamenilor nu prea conteaza, ele fiind doar pe hartie. In Noua Ordine Mondiala, drepturile si libertatile oamenilor nu exista.

3. Saracie

Cu cat oamenii sunt mai saraci, cu atat ei pot fi controlati mai usor de catre globalisti. Globalistii au creat un sistem ticalos in care exista doar oameni bogati si oameni saraci. Este de ajuns sa mergem prin „tarile civilizate” sa vedem ca saracia a atins cote alarmante.

4. Homosexualitate

Nu este vorba doar despre homosexualitate, ne referim la LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transexuali). Globalistii SUA si UE fac presiuni asupra statelor UE sa accepte casatoria intre persoanele de acelasi sex si adoptia de copii de catre acestia. Romania reuseste sa #reziste presiunilor venite din partea globalistilor, iar majoritatea romanilor resping parteneriatul civil, casatoria intre persoanele de acelasi sex, dar si adoptia de copii de catre acestia.

5. Multiculturalism

Multiculturalismul este un concept neomarxisti, care sustine amestecarea tuturor culturilor si valorilor pentru a crea o lume fara identitate. Atunci cand amesteci culturile si valorile tuturor popoarelor, creezi o omenire fara identitate. Despre acest plan a scris neomarxistul Aldoux Huxley in cartea sa, „Minunata lume noua”.

In acea carte, Aldoux Huxley isi imagineaza o lume fara identitate, o lume fara valori. De asemenea, Richard Kalergi a scris cartea „Idealismul Practic” unde sustine ca, „omul viitorului va fi o corcitura”. Este vorba de genocidul popoarelor europene in vederea crearii Pan-Europa.

Invazia islamica asupra Europei nu a aparut din senin, ci a fost orchestrata de mintile malefice ale globalistilor. Globalistii au transformat Orientul Mijlociu intr-un iad, in timpul „Primaverii Arabe” (2010 – 2011), fortandu-i astfel pe acei oameni sa imigreze si chiar finantandu-le imigrantia. George Soros a fost acuzat ca prin ONG-urile sale sprijina imigratia.

Acesta este rasismul anti-albi, un rasism promovat de catre globalisti.

6. Teoria Gender

Teoria Gender face parte din propaganda LGBT si se refera la dreptul persoanelor de a-si schimba sexul. Teoria Gender se refera la acele persoane care, desi s-au nascut barbati, ei se cred „femei” sau invers, persoane care, desi s-au nascut femei, ele se cred „barbati”.

7. Ateism militant

Ateismul militant face parte din „valorile europene” ale neomarxistilor. Acestia nu accepta spiritualitatea si o considera ceva de „Evul Mediu”. In propaganda ateista este implicata si Fundatia pentru o Societate Deschisa a lui George Soros. George Soros a afirmat la emisiunea „60 minute” de la CBS, intr-un interviu, in 1998, ca nu crede in religie si nici in Dumnezeu.

8. „Corectitudinea politica”

„Corectitudinea politica” este un concept al neomarxistilor prin care este promovata cenzura. Este vorba de o cenzura cu privire la discutii despre multiculturalism, homosexualitate, minoritati.

Mai exact, neomarxistii au creat conceptul numit „Discriminare Pozitiva”. „Discriminarea Pozitiva” se refera la discriminarea majoritatii de catre minoritati, iar minoritatile sa aiba mai multe drepturi decat majoritatea.

Neomarxistii impart oamenii in doua categorii: „cei opresivi” (majoritatea) si „victimele” (minoritatile). Pentru minoritati nu exista „corectitudine politica”, minoritatile se pot exprima liber cu privire la orice subiect.

9. Lipsa libertatii de exprimare

Lipsa libertatii de exprimare in asa-zisa „lume libera si civilizata” este cat se poate de clara tocmai din cauza „corectitudinii politice”. De exemplu, in asa-zisele „tari civilizate”, au fost si sunt oameni amendati sau urmariti penal pentru ca au indraznit sa afirme public, pe site-urile de socializare, ca nu sunt de acord cu primirea de imigranti sau au criticat propaganda LGBT.

Neomarxistii au inventat niste sintagme „hate speech” („discurs instigator la ura”) si „hate crime” („crima de ura”), iar in afara de acestea exista etichetele clasice de „nazist”, „fascist” si „white supremacist” („suprematia alba”).

Aceste etichete au rolul psihologic de a-i intimida pe „noii contrarevolutionari”. Este la fel ca in trecut. In trecut, comunistii ii etichetau pe cei care se opuneau „ideilor revolutionare” drept „nazisti”, „fascisti”, „rasisti”, „xenofobi”, „contrarevolutionari”. In Romania, exista si un alt termen: „legionar”.

10. Big Brother

Big Brother inseamna spionajul oamenilor de catre serviciile secrete sub pretextul „combaterii terorismului”. Terorismul islamist a fost creat si finantat de catre SUA. Acesta este un adevar istoric incontestabil. Organizatia terorista Al Qaeda a fost finantata de catre CIA in cadrul operatiunii „Cyclone”. Scopul mujahedinilor din Al Qaeda era acela de a lupta impotriva sovieticilor din Afganistan in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989).

Osama bin Laden a fost agentul CIA, care se intalnea cu Zbigniw Brzezinski, Consilierul pe Probleme de Securitate Nationala din timpul Administratiei Reagan. Organizatia terorista ISIS a fost creata si finantata de catre SUA in timpul „Primaverii Arabe” (2010-2011) cu scopul de a-l inlatura pe presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

„Lupta impotriva terorismului” este o minciuna a globalistilor, iar ei vor sa ia toate libertatile tuturor oamenilor in numele „sigurantei”.

11. Stat politienesc

Statul politienesc este creat de catre globalisti cu scopul de a „lupta impotriva terorismului”. „Lupta impotriva terorismului” este doar un pretext al globalistilor pentru a ne lua toate libertatile. Spionajul, statul politienesc, sfarsitul libertatilor fac parte din Noua Ordine Mondiala.

In Romania, globalistii au creat un astfel de sistem incepand cu anul 2005. La noi nu este vorba de pretextul „lupta impotriva terorismului”, ci este vorba de pretextul „lupta impotriva coruptiei”.

Sub pretextul „luptei impotriva coruptiei”, DNA si SRI, care sunt la comanda globalistilor SUA si UE, au incalcat drepturile oamenilor. DNA si SRI au actionat in mod ilegal in baza unor protocoale secrete. Cu alte cuvinte, DNA si SRI au facut politie politica, iar dovezile sune nenumarate: de la fabricarea probelor, la denunturi mincinoase.

In Romania, globalistii SUA si UE au creat un concept malefic numit „Puscaria ca proiect de tara”. Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a numit acest experiment „Guantanamizarea Romaniei”.

Majoritatea presei din Romania, politicieni, juristi, sustin ca Basescu, Kovesi si Coldea au creat acest sistem malefic din Romania. Gresit! Ei nu puteau sa conceapa un astfel de Sistem Represiv, ci acest Sistem Represiv a fost o creatie 100% a globalistilor SUA si UE.

Ori de cate ori, mass-media din Romania, diversi politicieni, juristi, membri ai societatii civile adevarate atrageau atentia cu privire la abuzurile din „Justitia Independenta”, apareau ambasadorii, in special ambasadorul SUA, CSM-istii, care ne „urecheau” pe toti, deoarece „afectam lupta anticoruptie”.

Astazi, „lupta anticoruptie” din Romania este doar o lozinca in care doar Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist mai cred. In realitate, „lupta anticoruptie din Romania” a fost si este o minciuna, dar si o lupta pentru putere a globalistilor.

12. Lipsa valorilor nationale

Valorile nationale sunt baza unui stat. Valorile nationale ale unui stat sunt: religia, traditia, cultura si istoria. Globalistii incearca sa le distruga pas cu pas cu ajutorul Globalizarii. Un popor fara religie, traditie, cultura si istorie este un popor pierdut. Pe globalisti ii deranjeaza identitatea de „roman”, „german”, „francez” etc., din acest motiv ei au creat o noua identitate „cetatean european”. Nu, noi suntem romani!

13. Noua Ordine Mondiala

Noua Ordine Mondiala este visul globalistilor. Noua Ordine Mondiala inseamna dictatura absoluta, adica un comunism global, un singur Guvern Mondial, cu o populatie redusa la aproximativ 500 milioane de locuitori. Cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale le puteti citi pe „Pietrele indrumatoare din Georgia”.

James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept”.

Va recomandam sa cititi si aceste doua articole:

Exploatarea, abuzul și sărăcia sînt ”civilizația” UE!

Exploatarea, abuzul și sărăcia sînt ”civilizația” UE! -II-

SURSE

  1. Foto: redicecreations.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Legea Amiralității și Legea Pământului - legile Iluminaților prin care sunt controlați oamenii
HAARP – „arma finală”
Senatul a decis ca SRI poate verifica orice computer fara mandat, desi e neconstitutional ! Legea "Big Brother" a fost declarata ca fiind neconstitutionala !
Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR: "Nu îți spune dacă ești bolnav" | Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
MK-Ultra: Guvernul Canadei plătește daune pe șest pentru victimele terifiantului program de spălare a creierului finanțat de CIA
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Elicopterele Negre ale SUA
Cavalerii Templieri - simbolistică, putere, dominație și control
Iranul acuză SUA că utilizează informații false pentru a ataca Siria și că Washingtonul se află de partea organizațiilor teroriste Al-Qaeda și ISIS
Bilderberg 2017: Donald Trump, subiect de discutie in Grupul Bilderberg! Iluminații se tem că Donald Trump și naționalismul pot opri Noua Ordine Mondială!
Arme anti-materie - arme cu pulsatii de microunde (HPM) si arme cu impulsuri electromagnetice (EPM)
Institutul Elie Wiesel a organizat o dezbatere publică în care au fost atacate Biserica Ortodoxă Română, valorile naționale ale României și libertatea de exprimare. Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel și Marco Maximillian Katz au ținut un discurs împotriva libertății de exprimare. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...