UE pregătește cenzura pe Facebook: „În rețelele de socializare nu sunt controlate defăimările sau minciunile. Se pune întrebarea dacă nu e nevoie de un control”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Spațiu liber, internetul ar putea fi în curând suspus cenzurii. Comisarul european pentru economia și societatea digitală Gunther Oettinger a declarat vineri, la București, că în rețelele de socializare nu sunt controlate defăimările, minciunile, discursul instigator la ură și atunci se pune întrebarea dacă nu este nevoie de un control.

„Războaiele viitorului nu vor mai fi purtate cu tancuri sau cu sulițe, ci se vor purta în rețele. De aceea importanța siguranței cibernetice este un foarte mare”, a spus comisarul, referitor la revoluția tehnologică digitală.


„Viitorul digital va cuprinde nenumărate platforme online și rețele de socializare sau motoare de căutare. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem astăzi este -care este cadrul de reglementare necesar pentru acest viitor digital. În zona digitală, în rețelele de socializare nu sunt controlate defăimările, minciunile, discursul instigator la ură și atunci întrebarea care se pune este că oare nu este nevoie de un control al discursului propagat pe internet, oare nu cumva trebuie să se verifice dacă discursul propagat pe internet nu degenerează, trebuie să se găsească un discurs la această întrebare”, a spus oficialul european, citat de Mediafax.”[1]

stop-censorshipJ

Gunther Oettinger este un marxist/socialist/multiculturalist, care face parte din Uniunea Crestin-Democrata, un partid ce a dat-o pe Angela Merkel Cancelar al Germaniei, iar acest partid are la baza o ideologie marxista, la fel ca toate partidele socialiste din Europa, de aici si astfel de idei securiste.


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-it-c/Uniunea-Europeana-pregateste-cenzura-pe-Facebook-In-retelele-de-socializare-nu-sunt-controlate-defaimarile-sau-minciunile.-Se-pune-intrebarea-daca-nu-este-nevoie-de-un-control-136068
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...