UE va aloca 1 milion de euro pentru combaterea presei rusești. UE este deranjată de adevărurile prezentate de presa rusă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„UE va aloca 1 milion de euro pentru combaterea presei rusești

UE va aloca peste 1,1 milioane euro pentru contracararea „propagandei rusești”

BUCUREȘTI, 25 nov — Sputnik. Parlamentul European va aloca peste 1,1 milioanei euro grupului de lucru destinat combaterea presei rusești, anunță The Guardian.

Grupul East Stratcom și-a început activitatea în aprilie 2015, la inițiativa comisarului european pentru politica externă, Federica Mogherini. Scopul declarat al grupului este contracararea „dezinformării” din presa rusească.


Potrivit unor surse ale publicației britanice, East Stratcom, a primit pentru prima data finanțare din partea UE. Suma de 1,1 milioane euro este prevăzută în bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2018-2020.

Această decizie a fost luată în contextul declarației președintelui Consiliului European, Donald Tusk, în cadrul summitului Parteneriatului Estic, potrivit căreia una din problemele reale ale Europei sunt „atacurile cibernetice, știrile false și războiul hibdrid”.”[1]


Globalistii SUA-UE-Soros sunt cei care au creat conceptul „Fake News” („Stiri False”) cu scopul de a-i denigra pe toti cei care ii demasca pe globalisti. Astazi, in Era Informatiei, adevarul nu poate fi cenzurat.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20171125/15780463/ue-milion-euro-propaganda-ruseasca.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...