UE vrea să impună tuturor statelor membre o carte de identitate comună. Cu cip și cu steagul uniunii

by “Comisia pentru Libertăți Civile a Parlamentului European a aprobat noile norme privind documentele de identitate ale tuturor cetățenilor UE. UE face primul pas spre schimbarea cărților de identitate ale cetățenilor din toate țările membre și să impună aceleași standarde de siguranță, scrie ziarul Il Giornale.  Printre altele, deputații europeni doresc […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia pentru Libertăți Civile a Parlamentului European a aprobat noile norme privind documentele de identitate ale tuturor cetățenilor UE.

UE face primul pas spre schimbarea cărților de identitate ale cetățenilor din toate țările membre și să impună aceleași standarde de siguranță, scrie ziarul Il Giornale. 
Printre altele, deputații europeni doresc ca toate documentele să fie în culoarea albastră și să aibă pe ele steagul Uniunii.
Cu 32 voturi pentru, 7 împotrivă și 2 abțineri, Comisia pentru Libertăți civile a Parlamentului European a aprobat marți noile norme de standardizare a celor 86 de versiuni diferite ale cărților de identitate valabile în prezent pe teritoriul UE. Noile documente vor fi realizate în conformitate cu noile standarde de siguranță și uniformitate.
Primul obiectiv este acela de a contracara furtul de identitate, susțin legiuitorii europeni. Care afirmă că măsura ar fi necesară în contextul creșterii, cu 13% in perioada 2013-2015, a numărului persoanelor arestate care aveau asupra lor documente false. Un alt obiectiv ar fi ca, în 5 ani, să fie eliminate complet vechile cărți de identitate fără cipuri care nu pot fi citite de terminalele electronice.
Eurodeputații europeni s-au gândit și la aspectul estetic al problemei. Astfel, Comisia a stabilit că toate documentele noi trebuie să fie albastre și să aibă imprimat pe ele steagul albastru cu cele douăsprezece stele de aur. Votul final revine însă plenului Parlamentului European. În cazul aprobării, instituțiile comunitare vor începe discuțiile cu statele membre pentru a studia metodele practice de aplicare.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/UE-vrea-sa-impuna-tuturor-statelor-membre-o-carte-de-identitate-comuna.-Cu-cip-si-cu-STEAGUL-UNIUNII-153754
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Directorul FBI face presiuni asupra Apple si Google sa permita accesul autoritatilor in telefoanele mobile si sa renunte la criptarea datelor !
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
Dr. Stefan Lanka – Otrăvirea celulară prin vaccinare; polio și oxidul nitric
Istoria secreta a lui Kaspar Hauser ("Copilul Europei") - persecutarea si uciderea lui de catre Iluminati ! Un descendent "dragon" care trebuia sa aduca pacea eterna in Europa !
Pâine franţuzească contaminată cu LSD în cadrul unui experiment al CIA
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, este acuzat de corupție
Comisia Europeană se teme că naționaliștii vor conduce Europa! România, lipsă din ecuație
Violenta domestica este scazuta in cuplurile care fumeaza marijuana ! Asta au demonstrat oamenii de stiinta !
Marxismul Cultural - dictatura "toleranței", a "diversității" și a minorităților
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Misterul oamenilor în negru. Cine sunt ei cu adevărat?
Au eliminat-o: Kymberley Suchomel, martora care a identificat mai mulți trăgători la atentatul din Las Vegas, a fost găsită moartă în locuința sa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro