Uimitoarele obiecte misterioase: Sfere metalice ce au căzut din cer

by Oficialii vietnamezi sunt depășiți de misterul unor bile metalice căzute din cer într-o zonă rezidențială din nordul țării. La începutul lunii ianuarie 2016, locuitori din provincia Quang, nordul Vietnamului, au auzit sunete ciudate, asemănătoare tunetelor, fără a se înregistra și ploaie. Mare le-a fost mirarea să descopere trei sfere […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Oficialii vietnamezi sunt depășiți de misterul unor bile metalice căzute din cer într-o zonă rezidențială din nordul țării.

La începutul lunii ianuarie 2016, locuitori din provincia Quang, nordul Vietnamului, au auzit sunete ciudate, asemănătoare tunetelor, fără a se înregistra și ploaie. Mare le-a fost mirarea să descopere trei sfere metalice de aproape 40 de kilograme…


Una din sfere a căzut pe o casă, care a suferit pagube importante, iar celelalte au aterizat pe pământ unde au făcut cratere. Din fericire, nu s-au înregistrat pierderi de vieți omenești.

Originea acestor obiecte misterioase nu a fost încă determinată. Oamenii au crezut că au de-a face cu bombe, dar la o atentă examinare această variantă nu s-a confirmat.


Oficialii din Vietnam cred că este vorba de deșeuri spațiale. Pe sfere se află și o serie de inscripții într-o limbă deocamdată nedeslușită de cei care au s-au deplasat la fața locului.

Surse neconfirmate tind să creadă că este vorba despre rusă. Între timp, sferele au fost confiscate de armată pentru o atentă studiere.

Nu este însă prima dată când obiecte misterioase ajung din spațiu pe Pământ. În noiembrie 2015 oficialii spanioli au anunțat că mai multe sfere metalice au căzut din cer pe un câmp din sudul țării.

Nici în acest caz nu s-au înregistrat victime, iar ipoteza principală avansată de autorități este că sunt deșeuri spațiale, ce provin de la sateliți dezafectați.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9474
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro