Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?

by Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ? Autorul acestui text a exprimat o idee care ar trebui sa ne alarmeze pe toti. Intrebarea este una clara si precisa. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?

Autorul acestui text a exprimat o idee care ar trebui sa ne alarmeze pe toti. Intrebarea este una clara si precisa. Un raspuns la intrebarea adresata este acesta: Da, exista o forma inteligenta pe Pamant, doar ca aceasta forma de inteligenta este lipsita de empatie fata de alte fiinte umane.


De ce ? Pentru ca in prezent, planeta Pamant se afla sub controlul unor familii, care de zeci de mii de ani isi predau stafeta din generatie in generatie ajungand astfel sa conduca intreaga lume, asa cum n-au facut-o niciodata.

Fie ca vorbim de Monarhie sau Republica sistemul se bazeaza pe conducere, ceea ce implica existenta a doua grupuri de oameni: o elita si gloata. De-a lungul mileniilor, elita a fost una marsava, tiranica, dupa cum descrie istorica aceste familii nobiliare/regale, iar gloata a facut greseala ca s-a supus neconditionat hotararilor luate de elita.


Pentru elita Iluminatilor nu este necesar ca oamenii sa gandeasca prea multa, nu este cazul sa-si puna intrebari cu privire la existenta lor, nu este cazul sa filosofeze, ci doar sa se supuna total si neconditionat. Imaginea nu face decat sa arate un exemplu clar: cum Iluminatii/globalistii au exploatat Africa dupa aur, argint, diamante, in acelasi timp tinand un urias popor intr-o saracie crunta.

Ipocrizia acestor indivizi care vin si ne rad in fata este exact ceea ce scoate in evidenta autorul textului, se investesc sute de milioane de euro, chiar trilioane de euro, in proiecte ultrasecrete (Proiecte Negre), in ceea ce priveste “apararea” sau “cercetarea cosmosului”, dar nu se ofera o suma infima si acestor nevoiasi.

Toate asa-zisele “campanii de ajutorare” a oamenilor din lumea a III-a nu sunt altceva decat niste afaceri ale globalistilor pe care si le deruleaza cu ajutorul fundatiilor lor “filantropice”. Banii respectivi nu ajung niciodata cu adevarat in acele zone/tari, ci la corporatiile lor, iar banii de unde considerati ca i-au luat ?

De la Banca Federala de Rezerve a SUA cu dobanda, banii fiind creati in baza Sistemului Fractionar, care permite unei banci sa imprumute mai multor persoane sau entitati sume pe care nu le are oficial in seif. Cum se poate asta ?

umanitate apa marte

Prin crearea unor bani din nimic, fara acoperire. Avand in vedere acest crud adevar, ipocrizii precum cea semnalata in imagine o sa tot vedeti, din pacate, asta pana cand oamenii se vor trezii si le vor spune Iluminatilor: Stop!

Foto: Marius TVP

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro