Un adolescent de 15 ani a accesat operaţiunile secrete din Afganistan şi Iran, pretinzând că este şeful CIA

Distribuie!by “Un adolescent britanic în vârstă de 15 ani a obţinut acces la planurile pentru operaţiuni ale serviciilor de informaţii din Afganistan şi Iran, pretinzând că este preşedintele CIA. Kane Gamble, în vârstă de 18 ani, a vizat în acțiunile sale bazele de date CIA, FBI și ale Departamentului de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un adolescent britanic în vârstă de 15 ani a obţinut acces la planurile pentru operaţiuni ale serviciilor de informaţii din Afganistan şi Iran, pretinzând că este preşedintele CIA.

Kane Gamble, în vârstă de 18 ani, a vizat în acțiunile sale bazele de date CIA, FBI și ale Departamentului de Justiție ale SUA din dormitorul său din Leicestershire.


Tânărul, care a recunoscut o parte dintre acuzațiile care i se aduc, a accesat mai multe adrese de e-mail și telefoanele unor persoane cu rang superior în aceste instituții.

Între iunie 2015 și februarie 2016, adolescentul a convins operatori de apeluri ai unei companii de internet importante că este John Brennan, la acea vreme director al CIA, pentru a obţine acces la computerele lui. Tânărul a convins, de asemenea, angajaţii unui birou de asistenţă al FBI că este Mark Giuliano, la acea vreme directorul adjunct al agenţiei, cu scopul de a obţine din nou acces la o bază de date secretă.


Kane Gamble şi-a abordat victimele online, batjocorindu-le, publicând informaţii personale şi bombardându-le cu apeluri şi mesaje, dar şi descărcând materiale pornografice pe calculatoarele lor şi controlându-le iPad-urile şi ecranele televizoarelor.

Gamble, care în prezent are vârsta de 18 ani, a publicat apoi informaţii sensibile pe Twitter şi Wikileaks şi a batjocorit oficialii în legătură cu faptul că a obţinut accesul la aceste date. Uneori, tânărul a folosit hashtagul „freePalestine” (Palestina liberă), pentru că guvernul american „omora oameni nevinovaţi”.

Medicii de partea apărării au spus că Gamble suferă de tulburări de spectru autist şi că la momentul săvârşirii infracţiunilor avea dezvoltarea psihică a unui copil în vârstă de 12 sau 13 ani.

Judecătorul Haddon-Cave va pronunţa sentinţa în cazul lui Gamble la o dată care urmează să fie stabilită.”[1]

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-adolescent-de-15-ani-a-accesat-operatiunile-secrete-din-afganistan-si-iran-pretinzand-ca-este-seful-cia.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro