Un agent al serviciului secret german, BfV, a fost arestat pentru tentativă de atac terorist

Distribuie!

„Agent de serviciu secret arestat pentru tentativă de atac terorist

Un angajat al serviciului secret german BfV a fost arestat după ce a făcut declarații islamiste și a răspândit materiale ale serviciului, potrivit Die Welt.


Deși oficial agenția de informații nu a confirmat arestarea angajatului său, afirmând că nu era vorba despre un pericol concret, cotidianul Die Welt informează că omul era suspectat că plănuia un atac cu bombă asupra biroului BvF, omologul SRI la noi, din Koln.

Persoana despre care se vorbește era de origine spaniolă și se convertise de curând la islam. Agenția de informații interne a Germaniei a anunțat că suspectul, care a căpătat de curând cetățenie germană, avea un comportament retras și cuviincios. „Persoana este acuzată de declarații islamiste pe internet sub un anume fals și de răspândirea unor materiale interne ale agenției pe forumurile de pe internet”, a adăugat purtătorul de cuvânt al agenției.


Die Welt a relatat că suspectul a fost prins de un informator al agenției care a surprins pe un forum discuția dintre două persoane despre un posibil atac.

Agenția nu a dezvăluit în ce domeniu de activitate era angajat suspectul, însă, potrivit revistei Der Spiegel, acesta fusese angajat de curând pentru a monitoriza activitatea islamistă din Germania. Se pare că familia nu avea cunoștință de conversațiile sale de pe forumuri pe internet.

BfV este Biroul Federal pentru Protecția Constituției, omologul SRI la noi, în vreme de BND este serviciul de informații externe.

Potrivit BfV, pe teritoriul Germaniei trăiesc peste 40.00 de islamiști, dintre care aproximativ 10.000 sunt adepți ai salafismului, doctrina religioasă considerată cea mai conservatoare din islam.”[1]

Multe dintre atentatele teroriste sunt operatiuni „Steag Fals” orchestrate de catre serviciile secrete, iar acest caz este o dovada.

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/olanda-pregateste-interzicerea-valului-islamic-622800
  2. Foto: Die Welt

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Activităţile oculte ale elitei Bohemian Grove filmate cu camera ascunsă
Preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat pentru că a încercat să oprească Banca Federală de Rezerve de a mai putea împrumuta bani guvernului, semnând ordinul executiv nr. 11110
Dispozitivele de direcţionare a mesajelor către creier sunt arme neuro-electromagnetice non-letale
Credibilitatea versiunii oficiale în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001: tragi-comedie
Filantropia lui Rockefeller este control social
Lojile masonice din Anglia implicate in crima organizata si coruptia uriasa din cadrul politiei si justitiei! Chiar si presa oficiala confirma aceste lucruri intr-un scandal fara precedent in Marea Britanie! Printul Edward, Mare Maestrul al Marii Loji Unite din Anglia refuza sa comenteze!
Atentatele de la Madrid (2004) - o operatiune "Steag Fals" orchestrata de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile cetatenilor
Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !
Mesajele subliminale și manipularea conștiinței umane
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Tehnologia 5G pune în pericol întregul mediu natural
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...