Un alt director de la Lockheed Skunkworks amintește de o navetă echipată cu un dispozitiv care modifică spațiul și timpul

Distribuie!

„Un alt director de la Lockheed Skunkworks aminteste de o naveta echipata cu un dispozitiv care modifica spatiul si timpul

Lockheed Martin este un contractor militar care fabrică aparate de zbor avansate şi sisteme de propulsie. Este renumit pentru construcția unora dintre cele mai avansate tehnologii cunoscute de omenire. Și pentru o lungă perioadă de timp, tehnologia, ştiinţa şi ingineria, în cea mai mare parte, au fost închise în programe finanțate prin Bugetul Negru, care nu aveau niciun fel de aprobare de la Congres. Este ceea ce arată un raport al senatului SUA din 1997. Aceasta înseamnă că nimeni, nici chiar cei de nivel înalt din armată, politică sau servicii secrete, nu ştie cu adevărat ce se petrece.


Multe din aceste programe sunt complet necunoscute, iar SUA are o adevărată istorie de agenţii guvernamentale care au existat în secret ani de zile. NSA (National Security Agency = Agenţia petru Securitatea Naţională) a fost fondată în 1952, însă existenţa sa a fost ascunsă până la mijlocul anilor ʼ60. Chiar mai discret a fost Biroul Renaşterii Naţionale (National Renaissance Office), care a fost fondat în 1960 dar a rămas complet secret timp de 30 de ani, împreună cu toată tehnologia pe care o folosea.

Acelaşi tip de secretizare înconjoară programul american spaţial, şi ceea ce este cunoscut acum ca Programul Spaţial Secret. Cine ştie cu adevărat ce se petrece acolo?!


Este ironic că SUA ar declanșa oricând un război devastator, zice-se în căutarea de arme de distrugere în masă, când cele mai îngrijorătoare dezvoltări în acest domeniu se petrec chiar în curtea lor. Este ironic faptul că SUA a purtat războaie monstruos de scumpe în Irak şi Afganistan, zice-se pentru a instaura democraţia în acele ţări, când ea însăşi nu mai poate fi numită o democraţie, când bilioane, adică mii de miliarde de dolari au fost cheltuiţi pe proiecte pe care atât Congresul cât şi Comandantul Suprem le-au ţinut secrete în mod deliberatˮ – a afirmat fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer.

Aceasta este motivul pentru care Steven Justice, director la Sisteme Avansate din cadrul Lockheed Skunkworks, recent pensionat, atunci când a semnat contractul cu To The Stars Academy (Academia „Spre Steleˮ) a ridicat din sprâncene. To The Stars este o iniţiativă care își propune să aducă la cunoștința publicului faptul că OZN-urile sunt reale şi că ele fac în mod obişnuit manevre care contrazic legile cunoscute ale fizicii. Scopul academiei, unul dintre multe altele, este de a aduce la lumină aceste tehnologii care au fost închise în lumea bugetului negru, pentru a ajuta omenirea să prospere.

Ei vor lucra direct cu guvernul SUA pentru a aduce la cunoștința publicului înregistrări video, documente şi multe alte informații. Ce înseamnă toate acestea? Care sunt intenţiile? Cine furnizează informaţii acestor oameni, şi cine furnizează guvernului SUA informaţii? Acestea sunt subiecte complet diferite, dar este bine să manifestăm prudenţă, întrucât nu este ceva neobişnuit pentru guvernele occidentale, corporaţii şi mass-media să ne înşele, să pervertească anumite teme pentru propriul lor câştig. Aceasta este de asemenea o posibilitate în ceea ce privește fenomenul OZN.

Aşa că, ce ar avea de spus dl. Justice? Ei bine, multe lucruri. Una din primele declaraţii pe care le-a făcut folosind platforma To The Stars este aceea că atunci când vine vorba de tehnologii, el a fost mereu aproape, a lucrat cu ele şi a văzut, şi subliniază că ar fi prea puțin să le numim revoluţionare.

În timp ce discuta despre conceptul navetei pe care To The Stars planifică să o construiască, el a declarat următoarele:
Acesta este un concept pentru o navetă de transport internațional punct-la-punct, care va șterge limitele actuale de călătorie cu privire la distanță și timp. Ea imită capacitățile observate la fenomenele aeriene neidentificate prin utilizarea unui sistem motor care modifică continuumul spaţio-temporal. Avem anumite idei despre cum funcţionează din punct de vedere al legilor fizicii acest dispozitiv, dar avem nevoie să adunăm tehologii de la Divizia de Ştiinţă pentru a «realiza» efectiv capacitatea.ˮ

Prin această declaraţie, el spune lumii că OZN-urile (care sunt în mod obișnuit urmărite cu radarele militare) utilizează un dispozitiv care înlătură cumva problema distanţei şi timpului, făcând uşor pentru acestea să parcurgă într-un timp scurt distanţe foarte mari, care nouă ne apar ca fiind imposibil de străbătut.

Există o altă modalitate, fie că sunt găuri de vierme sau spaţiu în care se călătoreşte cu viteză superluminică, trebuie să fie o modalitate de a genera energie astfel încât în acest mod să poţi scoate naveta din vid, şi faptul că [extratereștrii] sunt aici, arată că ei au găsit o soluție” – dr. Jack Kasher, prof. emerit de fizică, Universitatea Nebraska.

Un alt reprezentant, Chris Mellon (CIA), a comentat: „To The Stars reprezintă o oportunitate de a merge dincolo de limitele obişnuite ale industriei aerospațiale, de a crea produse pe care le putem numi revoluţionare, şi acesta este un cuvânt foarte modestˮ.

Louis Elizondo, care recent s-a pensionat de la Pentagon, „conducea un program de identificare a ameninţărilor aerospaţiale, centrat pe tehnologii aeriene neidentificateˮ unde a învăţat că, aşa cum menţionează în materialul video de mai jos la minutul 20 și 50 de secunde, „fenomenul este într-adevăr realˮ.

Puteţi să urmăriți toate declarațiile acestor indivizi în înregistrarea disponibilă aici.

Acestea sunt cele mai recente dezvăluiri pe această temă, dar în ultimii ani, sute de astfel de oameni au ieșit în faţă pentru a vorbi public despre acest fenomen.

Ceea ce face extrem de interesante comentariile lui Steve Justice este faptul că unul dintre predecesorii săi, Ben Rich, s-a zvonit că ar fi făcut următoarea remarcă:
Noi deja avem mijloacele de a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt închise în proiecte negre, și va fi necesară o intervenție a lui Dumnezeu pentru a le aduce la lumină spre beneficiul umanității. Orice îți poți imagina, deja știm cum se face… Avem acum tehnologia de a-i duce pe extratereștri acasă. Nu va dura o întreagă viață de om pentru a o face. Există o eroare în ecuații

Când Rich a fost întrebat cum funcționează propulsia OZN-urilor, el a spus „Lasă-mă să te întreb: cum funcţionează percepţia extrasenzorială?ˮ. Cel ce punea întrebări a răspuns: „Toate punctele în timp şi spaţiu sunt conectate?ˮ. Rich apoi a spus: „Aşa funcţioneazăˮ. (Aceasta pare să fie în legătură cu întrepătrunderea cuantică – entanglement cuantic).”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=15971
  2. Foto: yogaesoteric.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Al treilea ochi: Civilizațiile antice știau de existența glandei pineale și îi cunoșteau importanța deosebită. Glanda pineală a fost văzută mult timp drept portalul care face legătura între lumea fizică și spirituală, cele două planuri în care trăim concomitent cu toții
Aurul Monoatomic - elixirul tinereții
Trei invenții incredibile ale lui Nikola Tesla care puteau schimba radical lumea
Sinucideri cauzate de influenţa nocivă a antenelor de telefonie mobilă. Expunerea la radiaţii electromagnetice provoacă depresii
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
OZN-ul lui Tesla - aparatul de zbor interzis
Olandezul Wim Hof, supranumit „The Iceman”, uimeşte de ani de zile medici şi oameni de ştiinţă deopotrivă prin capacitatea sa extraordinară de a rezista în condiţii extreme, atât în frig cât şi în căldură, pornind de la nişte simple exerciţii de respiraţie pe care el susţine că oricine le poate face, cu aceleaşi rezultate
Efectul de ADN fantomă
Lumea de dincolo de poli, un mister incredibil
Știința față în față cu Universul – "Lentila timpului" și fenomene misterioase care apar în diferite locuri de pe glob
Muzica trebuie ascultată la frecvența de 432 Hz, pentru că ea transmite o energie benefică
Arme psihotronice neletale

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...